Tatil Cloud 34 teras açıldı

Cloud 34 teras açıldı

02.07.2019 - 11:33 | Son Güncellenme:

Hilton İstanbul Bomonti’nin 34. katında yer alan ve panoramik İstanbul manzarası sunan Cloud 34, güzel havaların tadını açık havada çıkarmak isteyen misafirleri için servisini yaz boyunca terasa taşıyor.

Cloud 34 teras açıldı

Hilton İstanbul Bomonti’de yer alan ve açıldığı günden bu yana şehrin en popüler mekanlarından biri olarak öne çıkan Cloud 34, seçkin atmosferini ve lezzet yüklü servisini yaz boyunca terasa taşıyor. Huzur veren bahçe manzarasına sahip Cloud 34 Terrace, Uzakdoğu mutfağının baş tacı geniş Sushi çeşitleri, makarna, pizza ve dünya mutfağından ana yemek çeşitlerinin yanı sıra iç ferahlatan birbirinden lezzetli yaz kokteylleri ile de fark yaratıyor. Yaz boyunca 18:00-02:00 saatleri arasında servis verecek olan mekan, her Cuma saat 21:30’dan itibaren Music&The Moon geceleriyle Ezgi Ayçe’nin canlı müzik performansına da sahne olacak.

Haberin Devamı

İstanbul’un içinde, açık havada bahçe keyfinin tadını çıkarmak, Hilton İstanbul Bomonti kalitesiyle birleşen Asya mutfağının önde gelen lezzetlerinden sushileri enfes kokteyller eşliğinde deneyimlemek bu yaz kendinize vereceğiniz en özel ödüllerden biri olacak.