Tatil Ela Quality Resort’u tanıyalım!

Ela Quality Resort’u tanıyalım!

14.05.2010 - 14:20 | Son Güncellenme:

Doğunun gizemli dünyasını batılı bir bakış açısı ile yorumlamaya ne dersiniz?

Ela Quality Resort’u tanıyalım

Ela Quality Resort, doğunun gizemli dünyasını batılı bir bakış açısı ile yorumlayan, Türk misafirperverliği ve geleneklerinin sade dış görünümünün ardında ihtişamlı mimari ile birleştiği bir 21. yüzyılın sarayı!

Haberin Devamı

Ela’da göreceğiniz, yaşayacağınız hiç bir şey tesadüf değil! Logosundan mimarisine, sunulan gastronomik lezzetlerden masaj ve bakım alternatiflerine, çocuk kulübünden eğlence ve aktivitelere kadar her nokta en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve uygulanmış.
Standart odaların bile standartların ötesinde olan otelde detaylarda saklı küçük ayrıcalıklar ve kişiye özel hizmet sizi evinizde hissettirecek.

Keyfe, lükse ve kaliteye biraz daha düşkünler için Villa ve Suit alternatifleri muhteşem.

Ela Quality’yi diğer lüks otellerden ayıran en güzel özelliği küçük misafirleri başka bir dünyaya götüren rakipsiz mini kulüp konsepti. Everland

Q, çocukla tatil olmaz diyenlerin tatilini unutamayacakları bir hatıraya dönüştürecek.
Şehir yaşamının yoruculuğu ve karmaşıklığını geride bırakıp tatilin keyfini tam anlamıyla çıkarmayı düşünüyorsanız Ela Quality’de suyun iyileştirici gücüyle Ab-ı Zen Spa & Rituals Lounge tam size göre..

Haberin Devamı

4500 m2 alana AB-I ZEN SPA & Wellness Merkezi otel işletmesinde olup uluslararası sertifikaya sahip personeliyle hizmet veriyor. Türkiye’nin sayılı EUROSPA Wellness Sertifikalı spa merkezlerinden olan Ab-ı Zen’de %100 organik & doğal ürünler kullanılıyor. 160 farklı bakım ve uygulama, iç ve dış mekan ünitelerinde sunuluyor. Sauna, hamam, buhar banyosu, kapalı havuz ve çocuk havuzu, rahatlama havuzu ücretsiz sunulan hizmetler.

Setur kalite ve ayrıcalığı ile Ela Quality’de kendinizi evinizde gibi hissederek, Osmanlı Saraylarında yaşanan saltanatın keyfini sürme ayrıcalığını yaşayın.

Ayrıntılı Bilgi ve Rezervasyon İçin Ela Quality Rezervasyon Hattı 0216 554 3794

Yazarlar