Tatil Hilton Bosphorus İstanbul'da yaz alternatifleri

Hilton Bosphorus İstanbul'da yaz alternatifleri

26.07.2018 - 17:24 | Son Güncellenme:

Hint mutfağından eşsiz lezzetler sunan Dubb ve Çin mutfağının seçkin temsilcisi Dragon, Hilton İstanbul Bosphorus’un bahçesindeki yazlık mekanlarında misafirlerini ağırlıyor.

Hilton Bosphorus İstanbulda yaz alternatifleri

Hilton İstanbul Bosphorus, yaz akşamlarını keyifle geçirmek isteyenler için birbirinden lezzetli alternatifler sunuyor. Otel içerisinde yer alan ve her biri kendi alanının en iyisi olan Dubb Indian Bosphorus ve Dragon sizi açık havada dünya mutfaklarıyla buluşturuyor.

Haberin Devamı

Hint Mutfağı ile serinleyin

Dubb Indian Bosphorus’un deneyimli Şefi Vinod Kumar Chouhan’ın özel olarak hazırladığı menüler sizleri Hindistan’da mistik bir yolculuğa çıkarıyor. Restoranın mango, portakal ve safranlı ayranları ve hiçbir katkı maddesi kullanılmadan tamamen sütten yapılan Hint usulü Kulfi Matkewali dondurması deneyenleri kendine hayran bırakıyor. Hindistan’dan özel olarak getirilen 40’tan fazla baharatın kullanılarak yapıldığı yemekler, özellikle yaz döneminde harareti alma özellikleriyle sıcak havalarda vazgeçilmez bir alternatif olarak öne çıkıyor. Menüsünün yaklaşık yüzde 60’ını vejetaryenlere özel olarak hazırlayan Dubb, İstanbulluları benzersiz lezzetlerle tanıştırmak için haftanın her günü akşam yemeğinde, Hilton İstanbul Bosphorus’un bahçesinde misafirlerini bekliyor. Öğle yemeği için ise Dubb’ın 9. kattaki yerinde manzara eşliğinde Hint mutfağının keyfini çıkarabilirsiniz.

Haberin Devamı

Dragon ile gerçek bir Çin deneyimi

Uzak Doğu mutfak kültürünün mihenk taşlarından Çin mutfağının en lezzetli örneklerini bulabileceğiniz Dragon ise Hilton İstanbul Bosphorus’un yeşillikler içindeki bahçesinde yazın keyfini çıkarabileceğiniz bir başka lezzet durağı. İstanbul’un en iyi Çin restoranı olarak gösterilen Dragon’un tecrübeli şefleri tarafından hazırlanan menü, kırmızı et çeşitlerinden deniz ürünlerine çok geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Menüde Won-Ton Çorbası, Tavuk/Dana Sate ve Beş Baharatlı Karides gibi başlangıçları, Pekin Ördeği, Siyah Soya Fasulyeli Kalamar, Seşuan Usulü Karides, İstiridye Soslu Dana Eti, Deniz Mahsüllü Pilav/Noodle gibi ana yemekler takip ediyor.

Yazarlar