Tatil İstanbul'un merkezinde havuz keyfi

İstanbul'un merkezinde havuz keyfi

03.07.2018 - 11:52 | Son Güncellenme:

İstanbul’un tam kalbinde yer alan Conrad İstanbul Bosphorus, yazın keyfini şehirde çıkarmak isteyenleri ağaçlar içinde yer alan havuzuna ve sağlık kulübünde yenilenmeye davet ediyor.

İstanbulun merkezinde havuz keyfi

Ziyaretçilerini adeta bir sayfiye yerinde tatilde gibi hissettirmeyi başaran Conrad, küçük yaz kaçamakları için ideal bir adres. Şehrin kalbinde, ağaçlar içerisinde yüzme keyfi yaşatan açık havuzu ve sağlıklı molalar vererek yenilenmenizi sağlayan Sağlık Kulübü ile misafirler bu yaz Conrad İstanbul Bosphorus’u mesken tutacak.

Haberin Devamı

Conrad’ın havuzu konfor düşkünlerine, kendini özel hissetmek isteyenlere ve mahremiyeti tercih edenlere de eşsiz bir deneyim yaşatıyor. İçinde rahatınız için her detayın düşünüldüğü Balinese yataklarının bulunduğu kiralık kabanalar, iki kişilik kullanımlar için ideal.

Conrad lezzetlerinin keyfini havuz başında çıkarın

Havuz keyfini Conrad kalitesiyle yaşarken, bu keyifli anları tecrübeli şeflerin hazırladığı ve tadı damaklarınızdan silinmeyecek havuz başı yiyecek-içecek menüsüyle unutulmaz bir deneyim haline getirebilirsiniz. Salata çeşitlerinden ana yemeklere, tatlı atıştırmalıklardan Conrad’a özel içecek çeşitlerine kadar geniş bir yelpazeye sahip olan menü, havuzun keyfinizin en lezzetli eşlikçileri olacak.