Tatil Siz tatil yapın, çocuğunuz basketbol derslerine katılsın!

Siz tatil yapın, çocuğunuz basketbol derslerine katılsın!

24.04.2012 - 15:44 | Son Güncellenme:

Hidayet Türkoğlu’nun katılımıyla Çeşme Ilıca Hotel’de gerçekleştirilecek olan Hido Basketball Camp, alt yapı liglerinde yer alan takımlarımızda forma giymek isteyen ve kendine güvenen sporcular için ideal bir basketbol kampıdır.

Siz tatil yapın, çocuğunuz basketbol derslerine katılsın

Günde çift antreman ve profosyonel koçların yönetiminde sıkı bir kamp dönemi sonunda takımlarınız için özel bir seçmede yapılacaktır. Ailelerin de dinlenip tatil yapabilecekleri bu özel kampta, yetenekli basketbolcular Hidayet Türkoğlu ile birlikte çalışacak ve onun takımlarından birinde forma giyme şansını yakalayabilecek.

Yaz Basketbol kampları katılımcıların kişisel eksiklerini tespit edip bunları geliştirmek ve takım içi uyumlarını arttırmak için çok önemlidir. Oyuncuların basketbol bilgi ve teknik becerileri yoğun idman temposuyla yaz kamplarında çok çabuk ilerlemeler kaydedilebilinir. Aynı zamanda basketbolun temel fundamental eğitimi ve sporcuya özel hazırlanan programlar ile sporcuların fiziksel performanslarını da en üst düzeye çekmek hedeflenmektedir.

Katılan her oyuncuya 2012 Hido Summer Basketball Camp özel sertifikasıyla birlikte, kampın en başarılı oyuncularına da sponsor firmalarımız tarafından hediyeler verilecektir. Ayrıca Hidayet Türkoğlu'nun da çocuklara özel,sürpriz hediyeleri olacaktır.

Haberin Devamı



ANTRENÖRLER

Hido Summer Basketbol Camp'te Olimpik Basket Kulübü ve Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulu alt yapısında görev yapan basketbol koçları ve teknik koordinatörümüz İhsan Bayülken ile Ege Bölgesi Teknik Koordinatörümüz Murat Aşkın katılmaktadır. Kampta görev yapan tüm koçlarımız Türkiye Basketbol Federasyonu'nun lisanslı antrenörleridir. Ayrıca Hidayet Türkoğlu'da bir çok idmanda bilfiil bulunup, basketbol bilgi ve tecrübesini genç sporculara aktaracaktır.

KATILIM ŞARTLARI

Doğum tarihleri 1999'dan 2003'e kadar en az bir sene basketbol eğitimi almış erkek ya da bayan her sporcu kampımıza katılabilir. Kampımız genelinde hiçbir elektronik alet (cep telefonu, oyun konsulları, i-pad ve türevleri) kullanımı serbest değildir. Çocuklarına ulaşmak isteyen veliler Antrenörlerimiz vasıtasıyla dinlenme saatleri içerisinde kendileriyle irtibata geçebilirler.

Haberin Devamı