Tatil Taksim’de, Titanic Hotel İstanbul’da yılbaşı gecesine özel % 65 indirim!

Taksim’de, Titanic Hotel İstanbul’da yılbaşı gecesine özel % 65 indirim!

21.12.2010 - 17:47 | Son Güncellenme:

Yılbaşı geceniz özel olsun istiyorsanız... 31 Aralık gecesi 1 gece çift kişilik konaklama + kahvaltı 815 TL yerine 285 TL! Kupon, sadece 31 Aralık 2010 tarihi için geçerlidir.

Taksim’de, Titanic Hotel İstanbul’da yılbaşı gecesine özel % 65 indirim

Yeni yılın en cömert ev sahibi...

Titanic City Taksim’de yılbaşı gecesi için yerinizi % 65 indirimle ayırttık.
Taksim, insanın gerçekten İstanbul’da olduğunu hissettiği yerdir. Her ne kadar klişe bir söyleyiş de olsa, İstanbul’un kalbi, eğlencenin merkezidir.

Haberin Devamı

Taksim’de, Titanic Hotel İstanbul’da yılbaşı gecesine özel % 65 indirim


Taksim’in çiçeği burnunda oteli Titanic Hotel, zarif ve şık tasarımının yanı sıra İstanbul’a yakışır bir konfor ve misafirperverlikle ağırlıyor misafirlerini.

Titanic City Taksim’de yılbaşı gecesine özel % 65 indirim var piriveta.com üyelerine! 31 Aralık gecesi 1 gece çift kişilik konaklama + kahvaltı 815 TL Yerine 285 TL! Kupon, sadece 31 Aralık 2010 tarihi için geçerlidir.

Titanic City Hotel hakkında:
Tarihi dokusu ile farklı kültürleri biraraya getiren İstanbul’un incisi Taksim’de bulunan TITANIC City Hotel, konumu nedeniyle kongre ve iş merkezlerine olduğu kadar tarihi mekanlara, ayrıca metro bağlatısı ile modern alış-veriş ve eğlence merkezlerine ulaşımı sorunsuz ve hızlı bir şekilde çözmektedir.

Haberin Devamı

Taksim’de, Titanic Hotel İstanbul’da yılbaşı gecesine özel % 65 indirim


Toplam 183 odası bulunan otelde Odalar şehir manzaralı olup; modern çalışma masaları, stil sahibi tasarım ürünleri, ünlü sanatçılara ait eserlerle süslenmiş duvarları, fonksiyonellik ve zerafeti barındıran banyo ve aksesuarları ile LCD TV ve sinema/uydu bağlantısı/pay tv kanalları, lüks minibar, ayarlanabilen klima (merkezi sistem), elektronik özel kasa, banyo/WC (özel tasarım duş ve küvet, ışıklandırma, açılır pencere sistemi, telesekreterli çift hat telefon, saç kurutma makinesi, büyüteçli ayna, dolap), geniş ve kullanışlı gardırop, ortopedik yatak ve yastıklar, doğal textil ürünleri, geniş ve konforlu çalışma alanı, cattle, wi-fi internet erişimi, data port, elektronik özel kapı sistemi ile farklılık yaratmaktadır.

Taksim’de, Titanic Hotel İstanbul’da yılbaşı gecesine özel % 65 indirim


Titanic Hotel İstanbul’da 173 Superior, 3 Executive Suite, 6 Deluxe Room ve 1 özürlü odası bulunmaktadır.