Tatil Uçak ve helikopter nereden kiralanır?

Uçak ve helikopter nereden kiralanır?

14.05.2010 - 16:17 | Son Güncellenme:

Setair Setur ve Setair'den, yoğun şehir yaşantısından bir an önce kaçıp, yatına, sahildeki bir dinlenme tesisine, gözden uzak huzurlu bir koya ulaşmak isteyenlere kolaylık!

Uçak ve helikopter nereden kiralanır

Setair Setur ve Setair, yoğun şehir yaşantısından bir an önce kaçıp, yatına, sahildeki bir dinlenme tesisine, gözden uzak huzurlu bir koya ulaşmak isterken uçak tarifelerine takılan, bilet ve rezervasyon işlemlerinde bunalan, saatlerce trafikte havaalanına ulaşmaya çalışanları tüm bu sıkıntılardan kurtarmak için gerçek bir kolaylık sunuyor.

Haberin Devamı

Setair filosunda 2 Falcon uçağı, 1 Cessna ve 2 helikopter bulunmaktadır. Uçaklar, Atatürk Hava Limanı’ndaki 1500 m2’lik hangar, bakım ve konaklama hizmetlerini içeren tesislerde, helikopterler 700 m2’lik hangar ve bakım ünitelerinin yer aldığı Arçelik Heliport’da üstlenmişlerdir. Setair filosunu, son olarak, dünyanın en ünlü ve en güvenilir deniz uçaklarından Cessna Caravan Amphibian’la daha da güçlendirdi. Boğazdan Cessna’ya binip Marmaris’te, Antalya’da, Göcek’te, Samos’ta, kısaca gitmek istediğiniz yerde sahile ya da yatınızın bordasına direkt uçuyorsunuz.

Vardığınız yerde taksiyle, transferle, tozlu yollarla uğraşmıyorsunuz. Üstelik bütün bunları neredeyse 2,5 saat içinde yapabiliyorsunuz.

Haberin Devamı

En ileri uçuş güvenliği ve uçuş planı esnekliğini sağlayan Setair Cessna Caravan’ın 1.519 km.lik menzili ile İstanbul’dan Ege ve Akdeniz sahillerimizin çok daha ötesine, Napoli’ye, Palermo’ya, Beyrut’a ya da Pire’ye de uçabilirsiniz.