Tatil Uçaktayken evinizde gibi hissedeceğiniz kitler

Uçaktayken evinizde gibi hissedeceğiniz kitler

25.02.2019 - 11:49 | Son Güncellenme:

Ödüllü hizmetleri ile tanınan Emirates Havayolu, ayrıcalıklı bir yolcu deneyimi sunmak için yolcu talep ve görüşlerine göre geliştirdiği uçak ürün ve hizmetlerine her sene bir yenisini daha ekliyor.

Uçaktayken evinizde gibi hissedeceğiniz kitler

Yolcular uçuşları boyunca, yatağa dönüşebilen koltuklarında, 23 inç’lik kişisel ekranlarındaki 4000 kanala varan uçak içi eğlence sistemi ice ile en yeni ve gişe rekorları kıran en iyi filmleri, kaçırılmaması gereken TV programlarını izleyip, radyo ya da çok zengin bir müzik arşivinden diledikleri şarkıları dinleyebiliyor ya da oyun oynayabiliyorlar. Ayrıca, özel mini barda bulunan içecek ve atıştırmalıklarla kendilerini ev konforunda hissedebiliyorlar.

Haberin Devamı

A380 ile seyahat eden First Class yolcuları, Emirates’in ünlü Uçak İçi Duş ve Spa’sının keyfini de çıkabiliyorlar. Ayrıca, Duş Spa’sında bulunan, ödüllü İrlanda markası VOYA’nın organik deniz yosunu cilt bakım ürün serisi ve koltuklarda bulunan özel Bulgari seyahat kitleri ile yolculara lüks cilt bakımı ürünleri sunan Emirates, yolcuların rahatlığı içi özel tasarlanmış Hydra Active Microcapsule kıyafetleri ve suni koyun postu battaniyeleri ile yolcuların uykuya dalarken ve uçuş sırasındaki konforlarını da düşünüyor.

Emirates’in tüm A380 ve Boeing 777 uçaklarında bulunan ücretsiz Wi-Fi sayesinde yolcular uçarken de internete bağlı kalarak sosyalleşmeye devam edebiliyor. Ayrıca, cep telefonu kullanabilme ve veri dolaşımı hizmetleri de ailesini ve arkadaşlarını aramak isteyen yolcular için havada sınırsız bağlantı olanağı sağlanıyor.