Gündem Tatlı İntikam 14. son bölüm ile izleyiciyi ekrana kilitledi - İzle

Tatlı İntikam 14. son bölüm ile izleyiciyi ekrana kilitledi - İzle

25.06.2016 - 10:31 | Son Güncellenme:

Kanal D'de dün akşam ekrana gelen Tatlı İntikam dizisi yine nefes kesti. Aşk, heyecan ve gerilimin bir arada yaşandığı Tatlı İntikam dizisi son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Nefes kesen sahneleriyle gündeme bomba gibi düşen Tatlı intikam 14. son bölümü ve detayları haberimizde...

Tatlı İntikam 14. son bölüm ile izleyiciyi ekrana kilitledi - İzle

Başrollerinde Leyle Lydia Tuğutla ve Furkan Andıç'ın rol aldığı dizi Tatlı intikam'da 14. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Yapımcılığını D Yapım'ın üstlendiği Tatlı İntikam yoluna dolu dizgin devam ediyor. Tatlı İntikam 14. son bölümü ile dün akşam saat 20:00'de Kanal D ekranlarında yayınlandı.

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM 14. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Pelin, babasından öğrendiği gerçekle yıkılır! Tatlı İntikam 14. Bölüm 25 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

TATLI İNTİKAM 14. BÖLÜM 1. FRAGMAN

Pelin, babasından öğrendiği gerçekle yıkılır. Sinan, ona büyük bir yalan söylemiştir. Sinan ise, Rüzgar ile konuşarak bu oyunu bitirmek ister. Bir daha Pelin’i kaybetmeyi göze almayacaktır. Pelin’e gider ve bu oyunu bir an önce sonlandıracağını söyler. Ama, Pelin’in artık ne güveni ne de inancı kalmıştır.

TATLI İNTİKAM 14. BÖLÜM 2. FRAGMAN

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Pelin ve Sinan aşçı yarışmasının olacağı otele gelirler. Sinan daha gelir gelmez ilk rakibiyle karşılaşır. Kerem, birinci olabilmek için her türlü hileyi yapabilecek bir karakterdir. Bu durum Sinan’ın canını sıkar. İstanbul’da ise yer yerinden oynamaktadır. Turgut, Rıza’ya Sinan’ın evli olduğunu söylemiştir. Sinan ve Pelin her şeyden uzak güzel vakit geçirirken beklenmedik bir misafirin gelişi her şeyi alt üst eder.

Haberin Devamı

Yapım : D Yapım

Yapımcı : Ayşe E. Durmaz

Drama Koordinatörü : Emel Sakarya Aksoy

Uygulayıcı Yapımcı : Ebru Sakal

Yönetmen : Barış Erçetin

Senaryo : Pınar Ordu, İlker Arslan

Görüntü Yönetmeni : Barış Işık

Sanat Yönetmeni : Aynur Topalak

Jenerik Müziği : Güliz Ayla

Müzik : Alp Yenier

Oyuncular : Leyla Lydia Tuğutlu (Pelin), Furkan Andıç (Sinan), Can Nergis (Tolga), Büşra Develi (Rüzgar), Zeyno Günenç (Süheyla), Ayşenil Şamlıoğlu (Meliha), Kerem Atabeyoğlu (Rıza), Hazal Türesan (Başak), Cemre Gümeli (Simay), Çağrı Çıtanak (Bülent), Seren Deniz Yalçın (Ceyda), Bülent Seyran (Necip), Elif Çakman (Havva), Emre Taşkıran (Hakan), Gürsu Gür (Zübeyir), Barış Gönenen (Serkan)