Gündem Tatlı İntikam 17. bölümde Sinan Pelin'i kurtarabilecek mi?

Tatlı İntikam 17. bölümde Sinan Pelin'i kurtarabilecek mi?

28.07.2016 - 11:17 | Son Güncellenme:

Kanal ekranlarının heyecan dolu dizisi Tatlı İntikam'da gerilim bitmiyor. Son bölümde kaçırılan Pelin için herkes endişeli. Peki 17. yeni bölüm fragmanı yayınlanan Tatlı İntikam'da neler olacak? Tatlı İntikam 17. yeni bölüm fragman ve merak edilen detaylarıyla haberimizde...

Tatlı İntikam 17. bölümde Sinan Pelini kurtarabilecek mi

Yönetmen koltuğunda Aynur Topalak'ın oturduğu sevilen dizi Tatlı İntikam, muhteşem bir yeni bölümle ekranara gelmeye hazırlanıyor. Yayınlanan 17. yeni bölüm fragmanıyla adeta yürekleri ağıza getiren Tatlı İntikam, tüm detaylarıyla haberimizde...Yapımını D Yapım'ın üstlendiği, yapımcılığını Ayşe E. Durmaz'ın yaptığı, başrollerinde Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç'ın yer aldığı Tatlı İntikam, her Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

Tatlı İntikam 17. Bölüm Fragmanı yayında! Pelin'i kim, neden kaçırdı? Tatlı İntikam 17. Bölüm 30 Temmuz Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

TATLI İNTİKAM 17. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜM ÖZETİ

16. son bölümde kaçırılan Pelin için herkesin kafasında soru işaretleri oluşur. Haberi duyan Sinan ise çılgına dönmüştü. Peki Pelin'i kim ve neden kaçırdı? Pelin'in ailesi ise soluğu Sinan'ın yanında alır ve kızları için adeta ona hesap sorarlar. Öte yandan Pelin, kaçırılmasındaki şoku bir türlü atlatamamıştır ve kapalı alanda kalamamanın korkusuyla paniğe kapılır. Peki şimdi Pelin'i kim kurtaracak? Tatlı İntikam, 30 Temmuz Cumartesi akşamı, heyecan dolu bir yeni bölümle, saat 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

Tatlı İntikam 17. bölümde Sinan Pelini kurtarabilecek mi

Cumartesi'nin Birincisi "Tatlı İntikam"

“Tatlı İntikam”ın 23 Temmuz'da yayınlanan bölümü ile AB, TOTAL ve ABC1 izleyici gruplarının en çok izlenen program sıralamasında birinci oldu.
Kanal D’nin sevilen dizisi “Tatlı İntikam”ın dün akşam (23 Temmuz) yayınlanan bölümü ile AB, TOTAL ve ABC1 izleyici gruplarının en çok izlenen program sıralamasında birinci oldu.

OYUNCULAR

Leyla Lydia Tuğutlu (Pelin), Furkan Andıç (Sinan), Büşra Develi (Rüzgar), Zeyno Günenç (Süheyla), Ayşenil Şamlıoğlu (Meliha), Kerem Atabeyoğlu (Rıza), Hazal Türesan (Başak), Cemre Gümeli (Simay), Çağrı Çıtanak (Bülent), Seren Deniz Yalçın (Ceyda), Bülent Seyran (Necip), Elif Çakman (Havva), Emre Taşkıran (Hakan), Gürsu Gür (Zübeyir), Barış Gönenen (Serkan)