Gündem Tatlı İntikam 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Tatlı İntikam 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

11.08.2016 - 12:54 | Son Güncellenme:

Tatlı İntikam dizisi son olarak 18. son bölümü ile 6 Ağustos Cumartesi akşamı ekrana geldi. Ardından heyecanla beklenen Tatlı İntikam 19. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Bu hafta yeni bölümü ile ekrana gelmesi beklenen Tatlı İntikam 19. yeni bölüm fragmanı ve yeni gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz...

Tatlı İntikam 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Ekranların sevilen dizisi Tatlı İntikam 19. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Tatlı İntikam yeni bölümüyle yine nefesleri kesecek. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Tatlı İntikam 19. yeni bölüm fragmanında Sinan ve Pelin aşkına Sinan'ın annesi engel mi olacak? Tatlı İntikam yeni bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detayları haberimizde...

Dizide bu hafta Pelin, Rüzgar'ın peşine düşüyor; Sinan, Pelin'in gönlünü almaya çalışıyor! Tatlı İntikam 19. Bölüm 13 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

Tatlı İntikam dizisinde Sinan , Pelin'e karşı olan duygularını tüm gerçeğiyle annesine açıklayınca Sinan ve annesinin arası açılıyor. Leyla ile de arası bozulan Pelin büyük üzüntü içine giriyor. Peki Tatlı İntikam 19. yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor?

Aşkta bir türlü yüzü gülmeyen Pelin, nihayet şeytanın bacağını kırar ve hayallerindeki erkekle evlenmeye karar verir. Ancak müstakbel damat Tolga, nikah günü ortadan kaybolur ve Pelin, aşık olduğu adam tarafından düğününde terk edilir. Bütün bu olanların ardından görmüş geçirmiş bir kadın, Pelin’in mutlu olamama sebebinin, geçmişte üzdüğü birinin ahından kaynaklandığını söyler. Her şey, Pelin’in bu ahın peşine düşmesiyle başlar…

Bir anda geçmişini sorgulamaya başlayan genç kızın karşısına, üniversite yıllarında ona aşık olan Tankut çıkar. Üniversitedeyken Pelin tarafından herkesin önünde kalbi kırılan ve aşağılanan Tankut, yaşadıkları yüzünden okulu bırakmak zorunda kalmış ve tüm hayatını değiştirmiştir. Yurt dışına gidip uzun yıllar orada yaşayan ve aşçı olan Tankut, Türkiye’ye bambaşka biri olarak döner ve kendi restoranını açar. Pelin ise Tankut’u bulup ondan özür dileyeceğini ve peşindeki bu kara büyüden kurtulacağını düşünmektedir. Ancak, işler Pelin’in sandığı kadar kolay olmayacaktır çünkü Tankut hiç de onun bıraktığı Tankut değildir. Tankut için de artık intikam zamanı gelmiştir.

Haberin Devamı

Tatlı İntikam yeni bölümünde Pelin'in dikkatinden kaçmayan bir detay, Rüzgar'dan şüphelenmesine neden oluyor. Peki Pelin, kendini kaçıran kişinin kim olduğunu öğrenebildi mi?

Yapım: D Yapım, Yapımcı: Ayşe E. Durmaz ,Drama Koordinatörü: Emel Sakarya Aksoy , Uygulayıcı Yapımcı: Ebru Sakal, Yönetmen: Barış Erçetin, Senaryo: Pınar Ordu, İlker Arslan, Görüntü Yönetmeni: Barış Işık, Sanat Yönetmeni : Aynur Topalak, Jenerik Müziği: Güliz Ayla ,Müzik: Alp Yenier

Oyuncular : Leyla Lydia Tuğutlu (Pelin), Furkan Andıç (Sinan), Büşra Develi (Rüzgar), Zeyno Günenç (Süheyla), Ayşenil Şamlıoğlu (Meliha), Kerem Atabeyoğlu (Rıza), Hazal Türesan (Başak), Cemre Gümeli (Simay), Çağrı Çıtanak (Bülent), Seren Deniz Yalçın (Ceyda), Bülent Seyran (Necip), Elif Çakman (Havva), Emre Taşkıran (Hakan), Gürsu Gür (Zübeyir), Barış Gönenen (Serkan)

TATLI İNTİKAM 18. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?



Pelin, kendisini kaçıranın Rüzgar olduğundan şüphelenir; ama, Sinan’ı bu konuda ikna etmek zordur. Sinan, Rüzgar’ın böyle bir şey yapmasına ihtimal bile vermiyordur. Sinan’ın her zaman Rüzgar’a olan bu sarsılmaz inancı Pelin ile arasının açılmasına neden olur. Sinan, Pelin’in gönlünü almaya çalışırken Pelin her adımda biraz daha Rüzgar’dan emin olmaya başlar.