Gündem Tatlı İntikam 21. yeni bölüm fragmanında şoke eden olay! - İzle

Tatlı İntikam 21. yeni bölüm fragmanında şoke eden olay! - İzle

29.08.2016 - 11:04 | Son Güncellenme:

Tatlı İntikam dizisi sürpriz yeni bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Tatlı İntikam 21. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Dikkat çeken sahneleriyle tüm izleyiciyi ekrana kilitleyen Tatlı İntikam 21. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

Tatlı İntikam 21. yeni bölüm fragmanında şoke eden olay - İzle

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Tatlı İntikam yepyeni bir bölüm ile ekrana geldi. D Production'in yaptığı, Tatlı İntikam dizisi yeni bölüm ekranlara kilitledi. Merakla beklenen Tatlı İntikam 20. yeni bölüm izleyiciyle buluştu. İşte fragman bilgisi ve önemli gelişmeler...

Haberin Devamı

Genç kadrosu ve eğlenceli hikayesi ile kısa sürede yükselen dizi cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline geldi. Peki yayınlanan 20. bölüm fragmanında izleyiciyi nasıl sürprizler bekliyor? İşte Tatlı İntikam ile ilgili merak edilen soruların cevapları...

Başrollerde ise Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç ikilisinin olduğu romantik komedi dizisi Tatlı İntikam 20. yeni bölümü ile 27 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de ekrana gelecek.

TATLI İNTİKAM 21. BÖLÜM FRAGMANI

Tatlı İntikam 19. Bölüm‘de; Sinan, Pelin'e evlenme teklif etmişti.

Meliha’nın düğün sürprizi herkes için büyük şok olmuştur, özellikle Pelin ve Sinan için! Sinan nasıl olup da bu oyunun bu kadar uzadığına anlam veremez. Artık gerçekleri açıklamanın zamanı gelmiştir. Sinan, belki de ilk defa Meliha’ya gerçekleri söyler. Onun hayatında bir tek kadın vardır, o da Pelin’dir! Ve ondan başka kimse de olmayacaktır. Bu itiraf anne ve oğlun arasını açar. Pelin ise, bütün bu yaşananlardan sonra düğünü basar, ama iş işten geçmiştir. Pelin, hem Sinan ile arasını düzeltmek, hem de restoran parasını Sinan’dan saklamak için uğraşırken, onu büyük bir sürpriz beklemektedir.

Haberin Devamı

Pelin ve Sinan evlilik yolundaki büyük testleri başarıyla geçebilecekler mi?

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi Tatlı İntikam 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin oldukça eğlenceli sahnelerle gelen yeni bölüm fragmanı hayranlarını oldukça sevindirdi. Sinan ve Pelin sınavda! İkilinin aileleri sonunda onların aşkını ve inanılmaz çabasını görüp şans vermeye mi hazırlanıyor?

Meliha Pelin‘i en zorlu sınavlardan birine sokarak mahalle kadınlarıyla tanıştırıyor. Rıza ise Sinan‘ın bileğinin gücünü ölçmek ve onu pes ettirmek için akıl almaz yöntemler deniyor. Peki birbirine sırılsıklam aşık ikilimiz ailelerinin gönlünü kazanabilecek mi?

TATLI İNTİKAM DİZİ KONUSU:

Aşkta bir türlü yüzü gülmeyen Pelin, nihayet şeytanın bacağını kırar ve hayallerindeki erkekle evlenmeye karar verir. Ancak müstakbel damat, nikah günü ortadan kaybolur ve Pelin, aşık olduğu adam tarafından düğününde terk edilir. Ardından, görmüş geçirmiş bir kadın, Pelin’in mutlu olamama sebebini, geçmişte üzdüğü birinin ahından kaynaklandığını söyler. Her şey Pelin’in bu ahın peşine düşmesiyle başlar…

Tatlı İntikam 21. yeni bölüm fragmanında şoke eden olay - İzle

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM OYUNCULARI

Leyla Lydia Tuğutlu Pelin 1- Zengin ve havalı bir kızdır. Diyetisyendir. Tolga'nın onu düğün günü terk etmesinin sebebini geçmişte Tankut'a kötü davranmış olmasıyla ilişkilendirmektedir.

Furkan Andıç Sinan Tankut 1- Yalnız yaşamaktadır.Geçmişte Pelin yüzünden Tıp Fakültesi'ni bırakarak aşçılık yapmaya başlamıştır.

Can Nergis Tolga 1-13 Pelin'i düğün günü terk eden damattır.

Zeyno Günenç Süheyla 1- Pelin'in annesi. Süheyla saf güzelliği ve oyunculuğu ile dizinin ilk bölümlerinde izleyenlerin ilgisini çekmeyi başardı. İzleyenlerin direk olarak Çocuklar Duyması dizi ile özdeşleştireceği Süheyla, Çocuklar Duymasında Gönül karakterini oynamaktaydı.

Ayşenil Şamlıoğlu Meliha 1- Sinan'ın annesi.
Barış Gönenen Serkan 1- Sinan'ın lokantada çalışanıdır.
Kerem Atabeyoğlu Rıza 1- Pelin'in babası.