Gündem Tatlı İntikam 30. bölümüyle final mi yapacak?

Tatlı İntikam 30. bölümüyle final mi yapacak?

09.11.2016 - 14:07 | Son Güncellenme:

Tatlı İntikam yoluna dolu dizgin devam ediyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Tatlı İntikam'da Pelin, Sinan'ı hapisten kurtarabilecek mi? Tatlı İntikam 30. bölümüyle Cumartesi saat 20:00'de izleyici ile buluşacak...

Tatlı İntikam 30. bölümüyle final mi yapacak

Tatlı İntikam son yayınlanan bölümüyle nefesleri kesti. Başrollerinde Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç gibi isimlerin yer aldığı Tatlı İntikam 30. bölüm fragmanı büyük bir merakla bekleniyor. Tatlı İntikam yeni bölümde Sinan hapisten çıkabilecek mi? Tatlı İntikam tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor...

TATLI İNTİKAM DİZİSİ FİNAL YAPIYOR!

Haberin Devamı

Kanal D'nin geçtiğimiz mart ayında ekranlara taşıdığı 'Tatlı İntikam' dizisi ile ilgili hayranlarını üzecek bir karar alındı.

Başrollerinde Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç'ın yer aldığı 'Tatlı İntikam' dizisi, 26 Mart 2016 tarihinde ekran macerasına başlamış ve ilk zamanlarda reytinglerde önemli bir başarı yakalamıştı. Romantik komedi türündeki dizi sosyal medyada da büyük ilgi görümüştü. Son dönemde reytinglerde bir türlü istediği sıçramayı yapamayan ve popülaritesini kaybeden dizi, final kararı aldı.

Ayşe Durmaz'ın yapımını üstlendiği 'Tatlı İntikam', 12 Kasım Cumartesi yayınlanacak final bölümü ile ekranlara veda edecek.

TUĞUTLU'NUN DİZİLERDEKİ İLK BAŞROLÜYDÜ

Leyla Lydia Tuğutlu, Miss Turkey 2008’de birinci olduktan sonra oyunculuğa başlamıştı. Çeşitli dizilerde rol alan güzel oyuncu, 'Karadayı' dizisi ile ön plana çıkmış ve başrol teklifleri almıştı.