Dünya Tecavüz edip öldürdüler ! Cani sevgililer bununla da yetinmeyip...

Tecavüz edip öldürdüler ! Cani sevgililer bununla da yetinmeyip...

24.08.2016 - 16:32 | Son Güncellenme:

ABD Massachusetts’de yaşayan aile kızlarının 2012 yılında vahşice tecavüze uğrayıp katledilmesinin ardından  bir şok daha yaşıyor.

Tecavüz edip öldürdüler  Cani sevgililer bununla da yetinmeyip...

Seks manyağı Seth Mazzaglia(32) ve kız arkadaşı Kathryn McDonough(22) ile grup seks yapmayı kabul etmediği için tecavüze uğrayıp öldürülen Lizzi Marriott ’un (19) ailesi kaybettikleri kızlarının özel hayatını ve geçmişini korumaya uğraşıyor!

Haberin Devamı

Daily Mail'in haberine göre tecavüzcü katil şartlı tahliye talebinde bulunmak için öldürdüğü genç kızın cinsel yaşamına dair bilgileri yeniden mahkemeye sundu. Yaşadıkları travmanın ardından yeniden her şeyin kamuoyunun önüne serilmesini istemeyen aile bu durumun kabul edilemeyeceğini söyledi.

2014 yılında şartlı tahliye için başvuran cani Mazzaglia’nın mahkeme kararını temyiz etme talebi, kurbanın cinsel hayatının incelenmek üzere mahkeme tarafından kamuya açılmasını gerektiriyor.

Kurbanın ailesinin avukatı Rus Rilee, kurbanın özel hayatının bu şekilde kamuya açık hale gelmesinin yaşanan vahşetten sonra tekrar hayata tutunmaya başlayan aileyi yıkacağına dikkat çekti. Avukat, ailenin yaşadığı bu trajediden sonra en azından kızlarına saygı duyulmasını ve geçmişinin gizli kalmasını hak ettiklerini kaydetti.