Batman TED MEZUNLARI BİR ARAYA GELDİ

TED MEZUNLARI BİR ARAYA GELDİ

10.03.2015 - 10:38 | Son Güncellenme:

.

TED MEZUNLARI BİR ARAYA GELDİ

28 yıl önce Batman’da meşalesi yanmaya başlayan TED Batman Koleji, geçmişten günümüze tüm mezunlarıyla ve öğretmenleriyle beraber TED Batman Koleji’nin yeni kampüsünde kahvaltıda buluştu.
TED Koleji’nin açıldığı günden bu yana çeşitli etkinliklerde çekilmiş olan fotoğraflardan açılan ‘Geçmişten Geleceğe TED’ adlı sergiyi gezen mezunlar hem eğlenceli hem de duygulu anlar yaşadı. TED Batman Koleji’nin yeni kampüsüyle gurur duyduklarını söyleyen mezunlar, “Böyle bir okuldan mezun olmanın gururunu her zaman yaşadık. TED’li olmak gerçekten ayrıcalıktır” diyerek sınıfları gezip yeniden öğrenci sıralarına oturmanın keyfini yaşadı.
Okul Müdürü Çetin Evren konferans salonunda mezunlara yönelik bir konuşma yaptı. Evren, "Gelecek TED ile başlar sloganımızın ne kadar doğru olduğunu bir kez daha gördüm, sizler geçmişte bizim küçük meşalelerimiz bugünün doktoru, avukatı, öğretmeni, hakimi, savcısı ve daha niceleri geleceğimizin teminatısınız. Ülkemizin sizler gibi iyi eğitim almış geleceğin mimarlarına ihtiyacı her zaman olacaktır. Sizler her daim ülkemizin her bir köşesinde meşalemizi yakmaya devam edeceksiniz, bu büyük ailede olmaktan gurur duyuyorum" dedi.
Yönetim Kurulu Başkanı Turan Özkan ise TED Mezunlar Derneği’ni faaliyete geçirerek tüm TED’liler olarak sürekli ilin eğitimine ve gelişmesine katkı sunacaklarını söyledi.
Çeşitli mesleklerde başarılarını gösteren TED mezunları yıllar sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.