Gündem Teğmen Çelebi’nin beklenen düğünü Zafer Bayramı’nda

Teğmen Çelebi’nin beklenen düğünü Zafer Bayramı’nda

10.08.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ergenekon davasından tutukluyken Silivri’deki duruşmalar sırasında tanıştığı Kezban Merey(Çelebi) ile Hasdal Cezaevi’nde evlenen Teğmen Mehmet Ali Çelebi, mutluluğunu 30 Ağustos’ta gerçekleştireceği kır düğünüyle perçinleyecek.

Teğmen Çelebi’nin  beklenen düğünü  Zafer Bayramı’nda


Türk Silahlı Kuvvetleri’nin görevdeyken hapse konulan ilk subayı olan Teğmen Mehmet Ali Çelebi, cezaevindeki nikahını kır düğünüyle taçlandırmaya hazırlanıyor. Ergenekon terör örgütü üyesi olmakla suçlanan ve 16 yıl 6 ay hapis cezası alan Teğmen Mehmet Ali Çelebi, mahkemenin kararının ardından Silivri duruşmalarında tanıştığı Kezban Merey ile cezaevinde evlenme kararı almıştı. İlişkilerini uzun süre mektuplaşarak sürdüren çiftin 30 Ekim 2013 günü Hasdal Cezaevi’nde gerçekleşen nikahına, cezaevindeki yaklaşık 80 subay ve astsubayın yanı sıra özel izinle yakınları katılmıştı. Törende Çelebi çifti özgür kaldıklarında davalarda mağdur olan herkesin katılımıyla bir kır düğünü düzenleyeceklerinin sözünü vermişti.

Düğüne geniş katılım bekleniyor
O sözü tutmak için hazırlıklarını sürdüren çift, merakla beklenen düğün için Büyük Taarruz’un yıldönümü olan 30 Ağustos 2014 tarihinde karar kıldı.
Maltepe Büyükbakkalköy’deki Yeşil Cennet Mesire Yeri’nde yapılacak kır düğüne Ergenekon sanıkları, Beşiktaş taraftar grubu Çarşı üyeleri, akademisyen ve üniversite öğrencileri de katılacak. Düğün hazırlıklarının sürdüğünü belirten Çelebi, “Özgür kalınca tüm özgürlük tutsaklarını bir araya getireceğimiz bir düğün yapacağımıza, bize destek olanlara teşekkür edeceğimize söz verdik. Bu 20 yıl da sürse bekleyecek gücümüz vardı. Şimdi sözümüzü tutarak sevdiklerimizle bir arada olacağız” dedi.