Kocaeli Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi Play-Off

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi Play-Off

25.05.2017 - 18:35 | Son Güncellenme:

Kardemir Karabükspor: 71 Beşiktaş RMK Marine: 80 Siyah-beyazlı ekip, final serisi ikinci maçında durumu 2-0'a getirdi ve şampiyonluğa ulaştı

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi Play-Off

KOCAELİ (AA) - Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi play-off final serisi ikinci maçında Beşiktaş RMK Marine, Kardemir Karabükspor'u 80-71 yenerek, seride durumu 2-0'a getirdi ve şampiyon oldu.

Haberin Devamı

Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda yapılan maçı, Nurettin Bilmez, Nadir Gürel ve Serkan Cengiz yönetti.

Maça hızlı başlayan Karabük temsilcisi, ilk periyodu 21-8 önde kapattı.

İkinci periyotta rakibi karşısındaki skor üstünlüğünü devam ettiren Kardemir Karabükspor, soyunma odasına 31-26 önde gitti.

Karabük temsilcisi, üçüncü çeyreği de 51-44 üstün bitirdi.

Müsabakanın dördüncü çeyreğinde oyunun kontrolünü ele geçiren siyah-beyazlı ekip, son saniyelerde skoru 65-65'e getirdi ve maç 5 dakika uzadı.

Bu sürede de 70-70 ile eşitlik bozulmadı. İkinci 5 dakikalık uzatma bölümünde daha etkili olan Beşiktaş RMK Marine, rakibini 80-71 mağlup etti.

Bu skorla Beşiktaş RMK Marine, final serisi ikinci maçında durumu 2-0'a getirerek, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'ni şampiyon tamamladı.