Tekirdağ Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

09.06.2017 - 15:09 | Son Güncellenme:

.

Tekirdağdan Kısa Kısa

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağlı sporcu Osman Mert Satırcıoğlu Karadağ'da gerçekleştirilecek Yıldız Erkekler Avrupa Şampiyonası’na katılacak.

Haberin Devamı

Gençlik Spor ve İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 11-19 Ağustos tarihleri arasında Karadağ'da gerçekleştirilecek Yıldız Erkekler Avrupa Şampiyonası’na katılacak U16 Yıldız Erkek Milli Takım hazırlıklarına devam ediyor.

Tekirdağlı basketbolcu Osman Mert Satırcıoğlu'nun da kampa katılacak sporcu kadrosunun içinde yer aldığı belirtildi.

- Aidat borçlarına yapılandırma imkanı

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, bazı alacakların yeniden yapılandırmasına ilişkin 7020 sayılı Kanun ile üye aidatı ve munzam aidat borçlarına yeniden yapılandırma getirildiğini açıkladı.

TSO'dan yapılan yazılı açıklamada, Başkan Günay, "27 Mayıs tarihinde Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, 7020 sayılı 'Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda ve Bir Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik yapılmasına Dair Kanun'un 4.maddesinin 7.fıkrası ile oda ve borsalara olan aidat borçları da yapılandırma kapsamına alındı. Yapılandırma 31 Mart 2017 tarihinden önceki aidat borçları için olduğunu başvuru için son tarih 31 Temmuz 2017'dir ve başvurular mutlaka '7020 Sayılı Kanun Başvuru Dilekçesi' ile yapılması gereklidir." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

- 15. Balkan U18 Atletizm Şampiyonası

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş, 15. Balkan U18 (Yıldızlar) Atletizm Şampiyonasına katılıp derece alan sporcuları makamında ağırladı.

Gençlik Spor ve İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, şampiyonada Tekirdağ’dan dereceye giren milli forma altındaki atletlerden Batuhan Çakır, Egehan KarabulutKardai'ı ziyaret etti.

Kardaş dereceye giren sporcuları tebrik ederek, atletlerimize başarı temennilerinde bulunduğu kaydedildi.

- Tekirdağ'da üst yapı çalışmaları

Kapaklı Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde yabani ot temizliği ve çim biçme çalışmalarına devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, park ve bahçelerde, vatandaşların kullanımına açık alanlarda gerçekleştirilen yabani ot temizliği ve çim biçme çalışmaları ile yeşil alanlar ve kaldırımlar, daha estetik bir görünüme kavuşturuluyor.

Haberin Devamı

Başkan Mandalı yaptığı açıklamada halkın sağlığı ve çevre düzenlenmesinin ön planda olduğunu, ilçenin her noktasında ekiplerin çalıştığını kaydetti.

Yazarlar