Teknoloji 17 Ocak’ta “Türkiye’nin Kahramanları” Konuşulacak…

17 Ocak’ta “Türkiye’nin Kahramanları” Konuşulacak…

17.01.2013 - 10:44 | Son Güncellenme:

Saffron Brand Consultants’ın dünyanın önemli şehirlerinde her yıl geleneksel olarak düzenlediği marka konferansının İstanbul’daki etkinliği ‘‘Brand is You” 17 Ocak’ta üçüncü kez gerçekleştirilecek.

17 Ocak’ta “Türkiye’nin Kahramanları” Konuşulacak…

Fark yaratan içeriği ve katılımcılarıyla kendine özel bir takipçi kitlesi yakalayan “Brand is You 2013 Konferansı”nın bu yıl ki teması ise ‘‘Türkiye’nin Kahramanları”...

Haberin Devamı

İpragaz, Türkiye İhracatçılar Meclisi, Seranit ve Martı İstanbul Hotel sponsorluğunda gerçekleşecek “Brand is You 2013” etkinliğinde; önümüzdeki 3 senelik süreçte Türkiye’nin geleceğine damgasını vurması beklenen ''Türkiye’nin Kahramanları”nın gün yüzüne çıkarılması hedefleniyor. 17 Ocak 2013 tarihinde gerçekleştirilecek etkinlikte, Saffron Brand Consultants Kurucusu Wally Olins özel bir sunum yaparken, katılımcıların “marka” odağında görüşlerini paylaşabileceği interaktif iki panel de düzenlenecek. Brand is You 2013, iş dünyasından profesyonellerin, akademisyenlerin, kanaat önderlerinin ve kamudan üst düzey temsilcilerin katılımıyla Martı İstanbul Otel’de gerçekleştirilecek.

Sahip olduğu vizyon ve cesaret ile dünyaya meydan okuyan markaların bir araya geleceği “Dünyaya Meydan Okuyan MARKALAR” ismini taşıyan ilk paneli Saffron Türkiye Direktörü Turgay Adıyaman yönetecek. Bu bölümde; Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Okutur, Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş, Seranit Yapı Grubu Başkanı Hamdi Altunalan ve İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan gibi üst düzey yöneticiler yer alacak. Etkinliğin ikinci başlığı ise; “Dünyaya Meydan okuyan SEN”. İtibar Yönetimi danışmanı Salim Kadıbeşegil’in moderatörlüğünü yapacağı panelin bu bölümde yer alan “Kırmızı Koltukta” Tayfun Bayazıt ağırlanacak. Nefes Eğitmeni Nevşah F. Karamehmet, Diyetisyen ve Beslenme Uzmanı Dilara Koçak, Doğan Holding İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Binnur Zaimler ve Profesyonel Yönetici Koçu Sami Bugay'ın buluştuğu “Dünyaya Meydan Okuyan SEN” isimli ikinci bölümde ise; kişisel itibar yönetimi ve markalaşma süreci, doğru ve yeni sorularla tartışılacak.

Haberin Devamı

Konuya ilişkin kısa bir açıklama yapan Saffron Brand Consultants’ın Türkiye Direktörü Turgay Adıyaman, etkinlik ile dünyaya meydan okuyan Türk markaların hikayelerinin daha fazla duyurulacağını ve hayalleri gerçeğe dönüştüren başarılı patron ve üst düzey yöneticilerin bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunacaklarını belirtti. Adıyaman, “Brand is You, kendisi de markalaşan, butik ve hedefi tam vuran bir etkinlik serisini temsil ediyor. CEO seviyesinde üst düzey yöneticilerden oluşan ve 100 koltukla sınırlı olan özel platformda bu yıl “Türkiye’nin Kahramanları’nı” ortaya çıkarmanın heyecanını yaşayacağız” dedi.