Teknoloji 18 milyon adet kaskosuz araç için ‘Başlangıç Kasko’ çözümü geldi

18 milyon adet kaskosuz araç için ‘Başlangıç Kasko’ çözümü geldi

27.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trafikte her 10 araçtan sadece 3’ünün kaskosu olması, son dönemde artan araç ve yedek parça bedelleri nedeniyle, olası hasar durumunda kaskosuz araç sahiplerini oldukça zor durumda bırakabiliyor.

18 milyon adet kaskosuz araç için ‘Başlangıç Kasko’ çözümü geldi

 

Ray Sigorta’nın özelleştirilmiş yapıya sahip yeni ürünü Başlangıç Kasko, hırsızlık, deprem, yangın, sel ve dolu gibi temel büyük riskleri güvence altına alıyor.

Haberin Devamı

Aracını büyük hasarlara karşı önlem alarak korumaya başlayan araç sahipleri geniş kapsamlı asistans hizmetleri sayesinde de birçok ek hizmete ücretsiz veya indirimli sahip oluyor.

Geniş asistans

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, “Son yıllarda meydana gelen sel ve dolu gibi doğa kaynaklı afetler, araçlarda çok fazla hasara neden oldu. Öngörülemeyen doğa olaylarının sebep olduğu risklerin bu kadar arttığı dönemlerde kasko gibi koruyucu ürünler daha da önem kazanıyor” dedi.

Ray Sigorta’nın yenilikçi ürünü Başlangıç Kasko, aracın çalınması, yanması, deprem, fırtına, sel-su, dolu gibi büyük hasar yaratabilecek durumlara karşı sunduğu güvencelerin yanında geniş asistans yelpazesi ile de dikkat çekiyor. Dolu asistans paketi kapsamında sağlanan öncelikli randevu, boyasız göçük düzeltme, parça değişimi, cam değişimi gibi hizmetlerin yanı sıra yılda 6 defa ücretsiz iç-dış oto yıkama, lastik saklama/değiştirme, araç kuaför indirimi, araç check-up hizmeti, periyodik bakım işçiliği, ileri sürüş eğitimi indirimi ve göz muayenesi de sunuluyor.

Yazarlar