Teknoloji 19 Ekim'de tanıtılacak Google Pixel 6, canlı canlı görüldü

19 Ekim'de tanıtılacak Google Pixel 6, canlı canlı görüldü

11.10.2021 - 13:05 | Son Güncellenme:

Google'ın merakla beklenen akıllı telefonu Pixel 6, 19 Ekim'de tanıtılıyor. Akabinde telefon tanıtılmadan önce sızdırıldı. İşte telefon serisinin bilinen özellikleri:

19 Ekimde tanıtılacak Google Pixel 6, canlı canlı görüldü

Google Pixel serisi ile dikkat çekmek için gün sayıyor. iPhone 13 serisine rakip olarak gösterilen bu telefon önceki serilere kıyasla 'amiral gemisi' özelliklerine sahip olacağı için önem arz ediyor. 

Haberin Devamı

Telefonun daha önce ortaya çıktığı kadarıyla 19 Ekim tarihinde resmen tanıtılması bekleniyor. Telefon Pixel 6 ve Pixel 6 Pro olmak üzere iki farklı model olarak sunulacak. Cihazlarda yüksek kalitede ekranların kullanılması bekleniyor. Bu sayede günümüz akıllı telefon standartları da takip edilecek. 

19 Ekimde tanıtılacak Google Pixel 6, canlı canlı görüldü

Cihazın tanıtılmasına bir hafta kala canlı canlı sızdırılan telefon, önceki sızıntılarla eşleşiyor. Yüksek bir ekran-kasa oranına sahip olan cihaz aynı zamanda ön kameraya da ekran deliğinin içinde sahip olacak. 

Google Pixel telefonları için Tensor ile birlikte çalışıyor. Bu sebeple görüntü işleme tarafında önceki serilere göre çok daha iyi olacak. Pixel 6 serisinde söylenene göre 50 Megapiksel GN1 ana sensöre sahip olacak. KAmera tarafında iddialı gelen cihazların tanıtıldıktan sonra bütün özelliklerini öğrenme şansını yakalayacağız.