Teknoloji 200 Metre Aydınlatıyor!

200 Metre Aydınlatıyor!

23.02.2012 - 10:01 | Son Güncellenme:

Heider CF1 Taktik Cep Feneri, kullandığı son teknoloji Cree Q5 devresi ile tam 200 Metre mesafeyi aydınlatıyor

200 Metre Aydınlatıyor

Benzer tipteki el fenerleri 100-150 TL fiyatlara satılırken, HEIDER CF1 SuperPower modelinin fiyatı sadece 59TL (KDV dahil). Üstelik 39TL değerinde pil ve şarj cihazı ürünle birlikte hediye geliyor.

Ürünün satışı adresinden yapılıyor.


Benzer boyuttaki Led fenerler en fazla 20-30 metreye kadar aydınlık sağlarken, kullandığı Cree Q5 5 Watt Power Led ile yaklaşık 200 metrelik şaşırtıcı bir aydınlatma mesafesi sunuyor. Buna rağmen sadece 10cm uzunlukta olan Heider CF1, askı aparatı ile rahatlıkla cepte taşınabiliyor.

Uluslararası kalite sertifikalı ve IPX-8 standardında üretilen , darbelere dayanıklı sert anodize alüminyum gövdeye sahip ve tamamen su geçirmez özellikli. Ayrıca oynar başlığı sayesinde odaklanma ayarı çok kolay yapılabiliyor.

Sağlam, güvenilir, küçük boyutlu ve kendi sınıfında en uzun aydınlatma mesafesine sahip Dünyanın birçok ülkesinde ordu, polis ve özel güvenlik teşkilatlarında kullanılıyor.

Evlerde, arabalarda, köylerde, avcılık ve doğa sporlarında da kullanıcıların gözbebeği olan CF1, istenirse Deprem Feneri olarak da satın alınabilir.

modeli hakkında bilgi veren Metem Teknoloji yetkilileri, “Kaliteli yaşam, kaliteli ürünlerle mümkündür. Özenle seçtiğimiz ürünleri en uygun maliyetlere tüketiciye sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti, bizi yeni teknolojileri araştırma konusunda teşvik ediyor” diye konuştular.

Satış Sitesi Metem Teknoloji 24 Saat Telefon Sipariş Hattı: 0216 424 15 15

Reklamdır.