Teknoloji 2018'de de üç yeni iPhone modeli gelecek

2018'de de üç yeni iPhone modeli gelecek

14.11.2017 - 14:29 | Son Güncellenme:

iPhone X'in satışa çıkmasının ardından yeni iPhone'larla ilgili dedikodular gelmeye başladı. KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, önümüzdeki yıl iPhone X'in dışında iki adet tam ekranlı iPhone daha geleceğini belirtti.

2018de de üç yeni iPhone modeli gelecek

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Apple bu yıl kullanıcılara iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X olmak üzere üç yeni telefon sundu. KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, 2018 yılında da Apple’ın üç yeni iPhone modelini piyasaya süreceğini belirtti. Kuo’ya göre, iPhone ailesine 6.5 inç OLED ve 6.1 inç LCD ekranlı iki yeni model eklenecek. Her iki telefon da iPhone X'teki çentik de yer alacak.

Kuo, "Apple önümüzdeki yılın ikinci yarısında 5,8 ve 6,5 inç OLED ekranlı iki telefonun yanı sıra, iPhone X gibi çerçevesiz LCD ekrana ve TrueDepth kameraya sahip 6,1 inç bir model satışa sunacak" dedi. Analist aynı zamanda Apple’ın üst segmentteki farklı ihtiyaçlara yanıt vermeyi amaçladığını ve bu nedenle tam ekran telefon portföyünün genişletilebileceğini belirtti.

Haberin Devamı

Analist, şirketin 6.1 inç model ile orta seviyeye oynayacağını ifade etti. Bu modelin fiyatı 649 ila 749 dolar dolar arasında olabilir. Kuo, orta sınıf iPhone’un yüz tanıma sistemine sahip olacağını ve 6,2 inçlik çerçevesiz LCD ekranının diğer telefonlardaki OLED ekrandan daha düşük çözünürlük sunacağı öngörüyor. Kamerası da diğer iPhone’lara kıyasla daha az güçlü olacak.