Teknoloji 4 Bin Dolarlık HTC One’a Ne Dersiniz?

4 Bin Dolarlık HTC One’a Ne Dersiniz?

09.10.2013 - 11:26 | Son Güncellenme:

Mobil teknoloji gündeminde adından sıklıkla bahsettirmeyi başaran HTC’nin yeni nesil amiral gemisi One, altın kaplamalı kasayla geliyor! Fiyat mı? 4 Bin Dolar!

4 Bin Dolarlık HTC One’a Ne Dersiniz

Teknoloji gündeminin en popüler haberlerinden biri olan altın kaplamalı akıllı telefon modellerine bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz günlerde sizlerle de paylaştığımız HTC One haberimizde, standart One modeliyle aynı teknik özelliklere sahip olacağı fakat kasasında büyük bir farklılık görüleceğinden bahsetmiştik.

Haberin Devamı

Beklentilerin ötesinde bir teknik özellikle görünen HTC One için yeni bir konsept daha geliştirildi. IPhone 5S ile kullanıcı beğenisini kazanan altın kaplamalı kasa seçeneğinin isteyenlere biraz pahalıya patladığını söyleyebiliriz. HTC One’ın geliştirmiş olduğu bu tasarımın IPhone 5S’te yapılandan farkı ise %100 gerçek altın ile kaplanacak olması.

Yapılan bu tasarımın elbetteki bir değeri olmalı. HTC tarafından belirlenen Avrupa fiyatı 4.400 $. Kasayı komple kaplayacak altın 18 ayar olacak. MOBO’nun 18.yıl dönümüne özel olarak geliştirilen seri önümüzdeki hafta satışa sunulacak.

Satışa sunulduğu saat içinde 10 bin dolar civarında bir ücret ödenerek satın alınan altın kaplamalı iPhone 5S’e göre fiyat olarak oldukça makul olduğundan bahsedebiliriz. Edinilen bilgiler arasında Türkiye’de ne kadar satılacağı konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor.