Oyun Dunyasi 4 Kişilik Eğlence: Lara Croft and the Temple of Osiris

4 Kişilik Eğlence: Lara Croft and the Temple of Osiris

25.08.2014 - 23:29 | Son Güncellenme:

Asla akıllanmayan Lara Croft her fırsat bulduğunda başını derde sokmayı çok iyi beceriyor, hatta bu sefer yanına iki de antik Mısır tanrısı almış.

4 Kişilik Eğlence: Lara Croft and the Temple of Osiris

Ünlü hazine avcısının yeni macerası “Lara Croft and the Temple of Osiris”, tahmin edebileceğiniz gibi Mısır’da geçiyor. Rakip hazine avcısı Carter Bell ile bir kez daha güçlerini birleştiren Lara Croft, kötü Mısır tanrısı Set’i durdurmak için Osiris Tapınağı’nın derinliklerine iniyor. Tutsak edilmiş iki eski Mısır tanrısı olan Horus ve İsis’i de serbest bırakan Croft, tüm dünyanın kaderini belirleyecek bu yolculukta dev düşmanlar ve mitolojik yaratıklarla savaşacak.

Bu oyun 2010 yılında piyasaya çıkmış olan “Lara Croft and the Guardian of Light” oyununun devamı niteliğinde. Aynı şekilde Crystal Dynamics firması yapımcı ve Square Enix dağıtıcı rolünde. Önceki oyundaki gibi bu oyun da atlanıp zıplanacak platformlar, dört kişilik ekip üyeleri (yani yanınıza alacağınız üç oyuncu arkadaş daha) ile beraber çözülecek bulmacalar, siz üzerinden geçtikçe aktive olan tuzaklar ve tabii ki milyon tane uçuk kaçık yaratık ile dolu. Yaratıkların küçüklü büyüklü hepsinin sizi öldürmek istediğini belirtmeye gerek yok herhalde. Ama oyunda elde edeceğiniz tonla hazine için bu kadarcık sıkıntıya herhalde katlanılır.

Gamescom’da tanıtılan yeni ana Lara Croft oyunu “Rise of the Tomb Raider”’ın sadece Xbox One konsoluna çıkacağı haberinden sonra; bu oyunun PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarının hepsinde olacağını belirtirsek içiniz rahatlar zannediyoruz. Hatta 9 Aralık tarihinde piyasada olacak Lara Croft and the Temple of Osiris, daha şimdiden Steam’den önsipariş edilebiliyor.