Teknoloji AKG, yeni kulaklıklarıyla stüdyo kalitesinde ses vadediyor

AKG, yeni kulaklıklarıyla stüdyo kalitesinde ses vadediyor

11.01.2018 - 13:22 | Son Güncellenme:

AKG, CES 2018’de yeni N5005 kulak içi kulaklıklarını duyurdu. AKG, Studio on-the-go serisini farklı kulak uçları ve kablolarla genişletiyor. Kulaklıklar, müzisyenlerin beklentilerini ise değiştirilebilen filtrelerle karşılıyor.

AKG, yeni kulaklıklarıyla stüdyo kalitesinde ses vadediyor

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

N5005, parlak siyah tasarımıyla çizilmelere karşı dayanıklı. Ayrıca her kulaklığın kendine özel bir seri numarası var ve kulaklığın içinde geldiği kutunun üzerine kazınmış.

Yüksek çözünürlüklü ses desteği, CD kalitesindeki çözünürlükten daha yüksek bir kalite vaadediyor. N5005, bu vaadini yerine getirmek için AKG’nin Dynamic ve Quad BA sürücülerinin birleşiminden oluşan bir teknoloji kullanıyor.

AKG, yeni kulaklıklarıyla stüdyo kalitesinde ses vadediyor


N5005, kutusunda çeşitli aksesuarlarla birlikte geliyor; Dört set kulaklık ucu, üç set SpinFit kulaklık ucu, dört adet değiştirilebilir ses filtresi, temizleme araçları ve taşıma kılıfı. Kablosu ise 3.5 mm ve 2.5 mm olacak şekilde iki çeşit. Bunlara ek olarak kulaklıkların üç tuşlu bir uzaktan kumandasıda bulunuyor. Ayrıca sekiz saate varan pil ömrüne sahip bir mikrofonlu kabloda kulaklıklarla birlikte geliyor.

Haberin Devamı

Bu kadar iddialı vaadler sunan ve çeşitli aksesuarlarla birlikte gelen kulaklıkların fiyatıda doğal olarak normal kulaklık fiyatlarından daha yüksek. Profesyonellere yönelik üretilen bu kulaklıkların fiyat etiketi şu an için 1000 Dolar ve Bahar 2018’de satışa sunulacak.