Teknoloji Alcatel Idol 5 Türkiye’de satışa sunuldu

Alcatel Idol 5 Türkiye’de satışa sunuldu

07.12.2017 - 14:12 | Son Güncellenme:

Bu yılın başlarında IFA'da tanıtılan en yeni Alcatel Idol 5 Türkiye’de satışa sunuldu. Peki Idol 5 kullanıcılara neler sunuyor?

Alcatel Idol 5 Türkiye’de satışa sunuldu

Alcatel'in Idol 5 modeli Türkiye’de satışa sunuldu. 5.2 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlük sunan IPS LCD bir ekranın yer aldığı Idol 5, gücünü MediaTek’in 1.3 GHz hızında çalışan MT6753 işlemcisinden ve Mali-T720MP3 grafik biriminden güç alıyor.

Haberin Devamı

148 x 73 x 7.5 mm boyutlarında ve 155 gram ağırlığında olan telefonun arkasında f/2.0 diyafram değerinde 13 MP, önünde ise f/2.4 diyaframa sahip 5 MP kamera yer alıyor. Unutulmaz anlarınızın ölümsüzleştirilmesini garantilemek için ön kamerası flaşla geliyor.

Idol 5, kullanıcıların tek bir sosyal medya uygulamasında, birden çok hesapla oturumlarını açık tutmalarına olanak tanıyan yeni App Cloner işleviyle yükleniyor. Farklı hesaplar artık tek bir cihazda, kişisel ve mesleki amaçları, sınıf veya grup konuşmalarını kendi arasında ayırt edebilmek için kullanılabilir hale geliyor. Artık WhatsApp ve diğer sosyal medya hesaplarını aynı anda kullanabilmek için iki cihaz taşımamız veya tek bir cihazda sürekli oturum açıp kapamamız gerekmiyor.

Haberin Devamı

Alcatel Idol 5'in Türkiye satış fiyatı 1399 TL.