Teknoloji Alcatel'in çocuklara özel akıllı saati Move Time Türkiye'de satışta!

Alcatel'in çocuklara özel akıllı saati Move Time Türkiye'de satışta!

17.05.2017 - 13:46 | Son Güncellenme:

Alcatel'in Move Time adlı akıllı çocuk saati Türkiye'de satışa çıktı. Çocuğunuz belirlediğiniz alanın dışına çıktığında bildirim yollayarak sizi haberdar eden saat ile acil durumda size veya önceden rehbere tanımladığınız kişilere haber verip konum gönderebiliyor.

Alcatelin çocuklara özel akıllı saati Move Time Türkiyede satışta

Alcatel Move Time akıllı çocuk saati, çocukların ebeveynler tarafından belirlenen kişilerle iletişim kurmalarını sağlıyor ve GPS özelliğiyle anlık lokasyon takibine imkan tanıyor. Alcatel Akıllı Bağlantı Bölümü Genel Müdürü Vittorio Di Mauro, ürünle ilgili yaptığı açıklamada “Bağlantılı nesneler, günümüz çocuklarının gündelik yaşamlarının bir parçası haline geliyor. Move Time Akıllı Çocuk Saati, hem çocukların hem de anne babaların ihtiyaçlarını karşılayacak özelliklere sahip” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

5-9 yaş arası çocuklar için tasarlanan saat, ebeveynlere çocuklarını arama ya da çocuklarına sesli mesaj gönderme imkanı tanıyor. Çocuklar, ebeveynlerin önceden belirlediği 10 kişi tarafından aranabiliyor veya sadece tanımlanan kişilere arama yapılabiliyor.

Ebeveynler, iOS 7 ve üzeri, Android 4.3 ve üzeri sürümlerle uyumlu akıllı telefonlarından uygulama üzerinden çocuklarının konumunu anında takip edebiliyor ve önceden belirlemiş oldukları güvenli bölgeden çıktıklarında ve bu bölgeye girdiklerinde anında bildirim alıyorlar. Saat GPS, A- GPS, LBS, GSM ve Wi-Fi teknolojilerini kullanarak, çocukların konumunu iç ve dış mekânda olmaları fark etmeksizin belirleyebiliyor. IP65 sertifikasıyla suya ve toza dayanıklı olan saat çocuklar tarafından rahatça kullanılabiliyor.

Haberin Devamı

370 mAh bataryası ile uzun pil ömrüne sahip Move Time akıllı çocuk saati, 449 TL fiyat etiketi ve iki farklı renk seçeneği ile satışa sunuluyor.