Teknoloji Android 7.0 Nougat Yükleme Dosyaları Yayınlandı!

Android 7.0 Nougat Yükleme Dosyaları Yayınlandı!

24.08.2016 - 18:15 | Son Güncellenme:

Dün itibariyle tanıtılan Android 7.0 Nougat Yükleme Dosyaları ile karşımızda. Henüz tüm Nexus cihazlar için yayınlanmasa da nasıl yükleyebileceğinizi sizlerle paylaşıyoruz.

Android 7.0 Nougat Yükleme Dosyaları Yayınlandı

Android ekosisteminin en önemli sorunlarından birisi olan Güncelleme noktasında üreticiler ellerinden geleni yapmaya çalışsalar da tüm modellere yetişemiyorlar ve art arda çıkan telefonların güncelleme desteği alamadığına hep birlikte sinir olarak şahit oluyoruz. Bildiğiniz üzere birçok Android kullanıcısı telefonlarının sadece stabil olarak çalışmasını isterken güncellemeyi bir korku filmi gibi görmeye başladıklarına da şahit oluyoruz. Oysaki üreticiler bizlere en iyi ve en güncel yazılımı sunmakla mükellef değil mi? Dün tanıtılan Android 7.0 Nougat Yükleme Dosyaları cihaz sahiplerine sunuldu.

Haberin Devamı
Android 7.0 Nougat Yükleme Dosyaları

Öncelikle HTC Nexus 9, Google Pixel C, Asus Nexus Player için yayınlanan dosyalara buradaki linkten ulaşabilirsiniz. Huawei Nexus 6P, LG Nexus 5X ve Motorola Nexus 6 için güncelleme kısa süre içinde kullanıcılarla buluşacak.

Yapmanız gerek şey çok basit. İndirdiğiniz ev kendi cihazınıza ait olan .tgz dosyasını CWM menüden kurulumunu gerçekleştreceksiniz…