Teknoloji Android Telefonunuz Çalınırsa Nasıl Bulunur?

Android Telefonunuz Çalınırsa Nasıl Bulunur?

12.08.2014 - 13:14 | Son Güncellenme:

Android işletim sistemleri arasında liderlik koltuğuna oturmuş durumda ve o koltuğu kimseye kaptırmamakta oldukça niyetli.

Android Telefonunuz Çalınırsa Nasıl Bulunur

Akıllı telefon kullanıcılarının büyük bir bölümü Android işletim sistemiyle varlıklarını sürdürürken bu kişilerin bir kısmı yapılan güncellemeleri sıkı sıkıya takip ederken bir kesim de olan bitenin hiç farkında değil. bulunan cihaz yönetici bölümü bu hafta bir güncelleme ile yepyeni özellikler kazandı.

Haberin Devamı

Cihaz yönetici bölümüne gelen güncelleme 1.3.8 olarak yayımlanırken özellikle çalınmaya ve/veya kaybolmaya karşı . Başka bir deyişle bundan sonra telefonunuz çalındığında veya telefonunuzu kaybettiğinizde cihaz yöneticiniz sayesinde numaranızı uzaktan kitleyebilecek ve telefonunuzun içerisinde bulunan önemli dosyalara uzaktan erişim sağlayabileceksiniz.

Tüm bunların yanında android telefonunuzun cihaz yöneticisinde yapacağınız bir ayar sayesinde artık telefonunuzu kaybettiğinizde uzaktan telefonunuza erişerek bulan kişinin belirlediğiniz numarayı araması yönünde bir uyarı penceresi gönderebilecesiniz. olmakla birlikte Android kullanıcılarının kendini bir nebze de olsa daha güvende hissettirecek bir özellik.

Haberin Devamı

Peki siz Android’de yapılan bu güncelleme konusunda ne düşünüyorsunuz?