Oyun Dunyasi Angry Birds’ün Yapımcılarından Yeni Mobil Oyun

Angry Birds’ün Yapımcılarından Yeni Mobil Oyun

10.09.2015 - 18:00 | Son Güncellenme:

Elimizden düşmeyen cep telefonlarımız ve tabletlerimiz, hayatımızın en önemli parçalarından biri. Mail kontrol etmekti, sosyal ağlarda gezmekti ve hatta sıkılınca biraz oyun oynamak gibi çeşitli aksiyonları sürekli onlarla yapıyoruz. Bu haberimizde can sıkıntımızı giderecek yeni bir mobil oyun hakkında bilgi vereceğiz: Nibblers. Angry Birds’ün yapımcıları Rovio Entertainment Ltd, bizi meyvelerle dolu bir adaya, özel bir […]

Angry Birds’ün Yapımcılarından Yeni Mobil Oyun

Elimizden düşmeyen cep telefonlarımız ve tabletlerimiz, hayatımızın en önemli parçalarından biri. Mail kontrol etmekti, sosyal ağlarda gezmekti ve hatta sıkılınca biraz oyun oynamak gibi çeşitli aksiyonları sürekli onlarla yapıyoruz.

Bu haberimizde can sıkıntımızı giderecek yeni bir mobil oyun hakkında bilgi vereceğiz: Nibblers. Angry Birds’ün yapımcıları Rovio Entertainment Ltd, bizi meyvelerle dolu bir adaya, özel bir maceraya sürüklüyor.

Oyun İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, Korece, Portekizce, Ruşça, İspanyolca ve Türkçe olarak yayında. Oyunun videosu için tıklayın!