Oyun Dunyasi Ant-Man Gerçekten Cebinizde

Ant-Man Gerçekten Cebinizde

11.07.2015 - 12:04 | Son Güncellenme:

17 Temmuz’da vizyona girecek olan Marvel’ın Ant-Man filmine denk gelecek şekilde, Netmarble Games ses getiren mobil aksiyon RPG oyunları MARVEL Future Fight için bugün büyük bir güncelleme yayınladı. Güncelleme oyuna Ant-Man’i ve aralarında Giant Man, Wasp ve Yellowjacket’ın da olduğu bir grup yeni karakteri ekleyecek.

Ant-Man Gerçekten Cebinizde

17 Temmuz’da vizyona girecek olan Marvel’ın Ant-Man filmine denk gelecek şekilde, Netmarble Games ses getiren mobil aksiyon RPG oyunları MARVEL Future Fight için bugün büyük bir güncelleme yayınladı.

Güncelleme oyuna Ant-Man’i ve aralarında Giant Man, Wasp ve Yellowjacket’ın da olduğu bir grup yeni karakteri ekleyecek. Güncelleme ayrıca boyut hissine odaklanan yepyeni görevler ve karakter özelliklerini özelleştirmek için yeni bir S.H.I.E.L.D. laboratuvarı içeriyor.

Boyut olarak küçülmesine rağmen gücünü artıran bir süper kostümle silahlanmış olan Ant-Man, boyut değişiklikleri içeren görevlere atılacak. Daha önce MARVEL Future Fight’ta sunulan herhangi bir şeyin aksine, Ant-Man ve ekibi büyüme ve küçülmeyi vurgulayan ve varolan görevlerin büyütülmüş ve küçütülmüş versiyonlarını da içeren maceralarla yüzleşecek.

Ünlü MARVEL yazarı Peter David, Iron Man, Thor, Spider-Man, Daredevil ve Guardians of the Galaxy’nin kahramanlarını da içeren 45 oynanabilir karakterin yer aldığı MARVEL Future Fight’ın oluşumunda görev aldı.