Apple Apple, AirPods talebini karşılayamıyor

Apple, AirPods talebini karşılayamıyor

02.08.2017 - 16:24 | Son Güncellenme:

Apple’ın büyük beğeni toplayan kablosuz kulaklığı AirPods beklenenden fazla ilgi görüyor. Hatta Apple, AirPods üretim kapasitesini artırmasına rağmen hala talebi karşılayamıyor.

Apple, AirPods talebini karşılayamıyor

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Apple'ın CEO'su Tim Cook, 2017 yılının üçüncü çeyreğini kapsayan kazançları açıklarken şirketin popüler kablosuz kulaklıklar AirPods'tan da kısaca bahsetti.

Cook'a göre, üretim kapasitesi arttı, ancak talebin yüksek olması nedeniyle Apple hala arz/talep dengesine ulaşmak için yeterli miktarı bulamadı. Cook konu hakkında şunları söyledi, "AirPods için inanılmaz bir talep görüyoruz. Creative Strategy’in anketine göre kullanıcılarımızın yüzde 98’i bu kulaklıktan memnun. Üretim kapasitesini artırdık. Cihazları kullanıcılarımıza olabildiğince hızlı iletmek için çabalıyoruz. Tüm çabalarımıza rağmen talebe yetişme konusunda zorlanıyoruz."

Türkiye'de 899 TL'den satılan AirPods, daha iyi bir bağlantı ve farklı cihazlar arasında basit transferler için Bluetooth ve Apple tarafından tasarlanmış W1 çip setine sahip kulaklıklar. AirPods, kulakta olduklarını algılamak için kızılötesi sensör ile donatıldı.

Haberin Devamı

Airpods hakkında yapılan olumlu yorumlar ise taleplerin her geçen gün artmasına neden oluyor.