Teknoloji Apple, Beats Studio Buds üzerinde çalışıyor

Apple, Beats Studio Buds üzerinde çalışıyor

18.05.2021 - 12:22 | Son Güncellenme:

Apple AirPods dışında bir de yeni bir kulaklık üzerinde çalışıyor. Hiçte şaşırtıcı olmayan bu gelişmenin akabinde Beats Studio Buds hakkında bazı detaylar da ortaya çıktı. İşte Apple Beats Studio Buds ve diğer detaylar:

Apple, Beats Studio Buds üzerinde çalışıyor

Apple'ın AirPods modelleri çok popüler olsa da yeni kulaklıklar geliştirmekten geri kalmıyor. Kullanıcılara yeni bir Beats kablosuz kulaklık sunmayı hedefleyen Apple'ın bu noktada elini korkak alıştırmadığı da görülüyor. AirPods modellerinden farklı görünen bu kulaklıklar, önceki Beats kulaklıklara göre 'tamamen kablosuz' yapıda. 

Haberin Devamı

Tasarımsal olarak oldukça sade olan bu kulaklıklar 3 farklı renk seçeneği şeklinde sunulacak gibi duruyor. Beats'in efsaneleşen kırmızı rengine ek olarak klasik olarak siyah ve beyaz renkleri de bulunuyor.

Apple, Beats Studio Buds üzerinde çalışıyor

Kulaklığın tasarımına eklenen 'b' harfi kulaklıkların Beats olduğunu belli ediyor. Onun dışında gayet sıradan bir tasarımı bulunan kulaklıkların şarj haznesi de oval yapıda konumlandırılmış. 

Twitter üzerinden Steve Moser tarafından sızdırılan kulaklık, ilerleyen günlerde daha detaylı ortaya çıkacaktır. iOS 14.6 yazılımı ile ortaya çıktığı belirtilen kulaklığın bu sürüm son kullanıcıya ulaştıktan kısa süre içinde tanıtılması bekleniyor. 

Apple, Beats Studio Buds üzerinde çalışıyor