Apple Apple CEO'su Tim Cook, yeğenini sosyal medyadan uzaklaştırıyor

Apple CEO'su Tim Cook, yeğenini sosyal medyadan uzaklaştırıyor

23.01.2018 - 11:27 | Son Güncellenme:

Apple CEO'su Tim Cook, yeğeninin sosyal bir ağda olmasını istemediğini söyledi. Cook, "Bir çocuğum yok, ancak bazı sınırları koyduğum bir yeğenim var. İzin vermeyeceğim bazı şeyler var, onları sosyal bir ağda istemiyorum." dedi.

Apple CEOsu Tim Cook, yeğenini sosyal medyadan uzaklaştırıyor

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Tim Cook, yeğenini sosyal paylaşım ağlarını kullanmasını yasaklıyor ve teknolojiyi kullanırken "sınır"ların önem taşıdığına inanıyor. Tim Cook, geçtiğimiz hafta İngiltere'deki bir okulda kodlama temalı bir söyleşiye katıldı. Tim Cook: "Bir çocuğum yok, fakat bir yeğenim var ve ona bazı sınırlamalar koydum. Benim de izin veremeyeceğim şeyler var ve sosyal medya kullanımı da onlardan biri." dedi.

Cook sözlerine şöyle devam etti: "Ben teknolojinin tamamını kullandığımız sürece başarıya ulaşabileceğimizi düşünenlerden biri değilim. Şahsen tüm bu mecraların hiç birini de takip etmiyorum."

Kendi çocuğuna sahip olmadığı halde "sınırları" koyduğu bir yeğeninin olduğunu söyleyen Cook, Facebook ve Snapchat gibi sosyal ağları yeğeninin kullanmadığını belirtti.

Haberin Devamı

"Edebiyatta teknoloji kullanımının gerekli olduğunu düşünüyor musunuz, ben düşünmüyorum" diyen Cook, "Teknolojinin aşırı kullanımına inanmıyorum" dedi.

Yazarlar