Teknoloji Apple, İş Dünyasının Önemli Aracı iWork’ü Güncelledi!

Apple, İş Dünyasının Önemli Aracı iWork’ü Güncelledi!

19.10.2015 - 11:58 | Son Güncellenme:

Apple bugün Pages, Numbers ve Keynote yani iWorks uygulamaları için hem iOS’ta hem OS X’te split screen ve multitasking özelliği getiriyor. Bu Apple'ın yeni işletim sitemlerine getireceği büyük bir yenilik...

Apple, İş Dünyasının Önemli Aracı iWork’ü Güncelledi

Apple bugün Pages, Numbers ve Keynote yani iWorks uygulamaları için hem iOS’ta hem OS X’te split screen ve multitasking özelliği getiriyor. Bu Apple'ın yeni işletim sitemlerine getireceği büyük bir yenilik olarak düşünülebilir. iWorks güncellemesi ile uygulamaların daha kullanışlı olması bekleniyor. Saydığımız uygulamalar Apple’ın üretim uygulamaları içinde önemli yerlere sahip. Ayrıca 3 uygulamada Apple’ın yeni iPhone 6S telefonları için 3D Touch desteğine sahip olacak. Güncelleme iOS 9’un piyasaya sürülmesinden yaklaşık olarak 1 ay sonra geliyor.

Haberin Devamı

Evet bunun için çok beklenildi demek yanlış olur. Ancak Microsoft’un Word, Excel ve Powerpoint gibi Office uygulamalarının iPad’de split screen ve multitasking özelliği ilk günden beri var. Artık Apple’ın üretim uygulamalarını da gelen güncelleme ile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Fakat hala daha alternatifleri düşünmek için çok geç kalmış sayılmazsınız. Yalnız henüz 3D Touch özelliğinin uygulamalarda nasıl kullanılacağı belli değil. Ancak daha önceki tecrübelere bakılırsa Apple’ın bunun altında kolay bir şekilde kalkacağına kesin gözüyle bakılıyor.