Teknoloji Apple Konferansını Canlı İzle!

Apple Konferansını Canlı İzle!

02.06.2014 - 18:19 | Son Güncellenme:

Apple, geliştiriciler için her yıl düzenlediği World Wide Developers Conference (WWDC) 2014 etkinliğini bugün Türkiye saatiyle 20:00’de gerçekleştirecek.

Apple Konferansını Canlı İzle

Her yıl iOS ve MacOS işletim sistemlerinin yeni sürümü ve bununla birlikte Mac ailesi için yapılan birkaç yeniliği tanıtan Apple da iOS 8 ve ismi henüz sır gibi saklanan yeni MacOS sürümü ile birlikte gelen yenilikleri tanıtacak. Geçtiğimiz senelerin aksine bu sene düzenlenecek olan konferansta yazılımın dışında Apple'ın ailesine katılacak olan yeni bir donanımın tanıtılması da bekleniyor. Bahsi geçen bu donanımın Apple’ın merakla ve heyecanla beklenen olacağı konusunda oldukça güçlü iddialar var.

Haberin Devamı

Bunların yanı sıra WWDC etkinliğinin de 25. yılında Apple etkinliğe katılanlar için sürprizler ile uygulama geliştiricilerini mutlu edeceği düşünülüyor. Apple'ın getireceği yenilikleri tanıtacağı bu konferans, Türkiye saati ile saat 20:00'de başlayacak. Özellikle iPhone 6’nın tanıtılma ihtimali ile herkesin büyük merakla beklediği bu konferası ise sizlere canlı olarak aktarıyor olacağız.

Bu büyük etkinliği sizlere canlı olarak aktarmakla kalmayıp silikonvadisi.tv olarak sizlerin karşısına muhteşem hediyeler ile çıkıyoruz. Bu muhteşem hediyelere sahip olmak için ise yapmanız gereken tek şey Apple etkinliğinde gerçekleşecek olan canlı yayınımızı dikkatlice izlemek ve izlerken sizlerle paylaşacağımız kodları silikonvadi hastag’i ile paylaşan ilk kişi olmak.

Haberin Devamı

Apple’ın yepyeni ürünleri ile tanışmak ve birbirinden

Haber Link: