Teknoloji Apple ve Samsung iPhone 7S için Güçlerini Birleştirdi!

Apple ve Samsung iPhone 7S için Güçlerini Birleştirdi!

16.04.2016 - 14:11 | Son Güncellenme:

Apple, iPhone 7S için Samsung’un kapısını bir kez daha çaldı. Peki Apple iPhone 7S’te Samsung üretimi ne kullanacak?

Apple ve Samsung iPhone 7S için Güçlerini Birleştirdi

Apple ve Samsung arasında soğuk savaşın başlaması ilk nesil Galaxy S serisi ile iPhone 4 zamanlarına dayanır. iPhone 2G, iPhone 3G ve iPhone 3GS döneminde tek başına akıllı telefon sektörünü domine eden Apple için Samsung “çekik gözlü Korelilerden” başka bir anlam ifade etmiyordu.

Haberin Devamı

Daha sonra ilk nesil Galaxy S‘in başarılı olması ve Samsung‘un tüm dünya tarafından aranan bir marka olmasından sonra patent savaşları da başlamış oldu. Her iki firmada zaman içinde suçlu bulunarak birbirlerine tazminat ödemek durumunda kaldı. Daha sonra yapılan bir anlaşma ile firmalar artık suların durulmasını da sağlamış oldular.

İlginizi Çekebilir: Apple Watch 2 ve iPhone 7 ile ilgili Yeni İddialar Apple ve Samsung İş Ortaklığı Devam Ediyor

Apple ve Samsung arasında süren gerginlik mahkeme koridorlarında devam ederken iki firma stratejik iş ortaklıklarına devam ediyordu. Özellikle yonga üretimi konusunda uzun süre Samsung ile çalışan Apple‘ın yeni telefonu iPhone 7'de kullanacağı A10 yonga setinin üretimini de Samsung’a yaptırtıyor.

iPhone 7S Plus’ın Ekranını Samsung Yapacak!

Apple ve Samsung arasında kapalı kapılar ardında yapılan bir sözleşmeye göre (tamamen iddia) Apple Samsung‘tan 2017 yılı içinde 5,5 inç ekran boyutunda 100 milyon adet OLED ekran siparişi verdi.

Haberin Devamı

Bu haber doğruysa Apple‘ın 2017 yılı Eylül ayında tanıtacağı iPhone 7S Plus‘ın 5,5 inç OLED ekrana sahip olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

En İyi Kameralı Akıllı Telefonlar [Nisan 2016]
Yazarlar