Teknoloji Apple Watch Hermes ile Sahnede

Apple Watch Hermes ile Sahnede

09.09.2016 - 16:42 | Son Güncellenme:

Apple Watch Hermes ile Sahne Aldı

Apple Watch Hermes ile Sahnede

Apple’ın 7 Eylül’de gerçekleştirdiği lansmanda birçok yeni ürün tanıtıldı. Apple, bu sene daha önceki senelere göre farklı markalarla çok daha işbirliği yapıp bunu da ürünlerine yansıtmış. Özellikle bu iş birliklerini çok öne çıkartıp bu markaların yöneticilerinin de sunum yapmasını planlamış. Böylece hem daha renkli bir lansman oldu hem de Apple ürün çeşitliliğini genişletti. Kendi geliştirdiği Watch Series 2 saatlerine farklı bir boyut kazandırmak için Apple’ ın güç birliği yaptığı iş ortaklıklardan bir tanesi de Hermes oldu. Apple Watch Hermes ile güçlerini birleştirip daha dikkat çekici modeller sunmayı kendine hedef olarak belirlemiş. Apple, yaptığı lansmanda Hermes ile güçlerini birleştirip, ekran kısmı Apple’dan olan, kayışları ise Hermes’ten olan yeni bir saat tanıtımı gerçekleştirdi.

Haberin Devamı
İşte karşınızda Apple Watch Series 2

Hermes’in moda dünyasındaki çizgisi her zaman ürünlerine yansımış ve onlara sadık kalan Hermes müşteri kitlesi de bu sayede giderek büyüyor. Apple ile birlikte tasarladıkları bu yeni Hermes serisi Apple akıllı saatlerinde, kayışlar Hermes’in el işçiliğini taşıyor. Rengarenk ve farklı serilerin seçenekleri arasından seçilebilecek deri kayışlar Apple’ın yeni tanıttığı Watch Series 2 kadranlarına sahip olacak.

Clipper, Cape Cod ve Espace modellerinden ilham alınan Hermes serisi 4 farklı modelden oluşuyor. Manchette Double Boucle Hermes’in sandalet tasarımından esinlenmiş. Simple Tour Boucle Deployante modeli tam bir Hermes klasiği dıştan gözükmeyen tokasıyla zarif bir görüntüye sahip. Double Tour modeli adından da belli olduğu gibi bilekte iki tur dönüyor. Son olarak Simple Tour modelinden bahsetmek istiyorum çünkü bu model tam bir Hermes klasiği, tokalı kayışı at eyerini andırıyor ve böylece Hermes binicilik geçmişini de unutmadığını gösteriyor.

Haberin Devamı

Hermes klasik deri kayışlı modellerinin yanı sıra, bir tane de sportif Apple dokusuna uygun Hermes’in klasikleşmiş turuncu renginde hafif ve suya dayanıklı Apple Watch Hermes modeli tanıttı. Tüm bu modeller özel tasarlanmış Hermes kutularında Apple satış noktalarının yanı sıra Hermes mağazalarında da satılacak.