Teknoloji Apple Watch İndirime Girdi

Apple Watch İndirime Girdi

22.03.2016 - 14:11 | Son Güncellenme:

Akıllı saat pazarına Apple Watch ile birlikte giren ve oldukça başarılı satışlara imza atan Apple, şimdilerde saat modellerini indirime sokuyor…

Apple Watch İndirime Girdi

Telefon ve bilgisayar sektörlerinde oldukça başarılı işlere imza atmış olan ve iPhone modelleri ile satış rekorları kırmakta olan Apple, bildiğiniz üzere giyilebilir cihazlar sektörünü es geçmeyerek piyasaya Apple Watch ile girmiş bulunmakta. Akıllı saatlerin en başarılı modellerinden sayabileceğimiz Watch için şimdi ise indirim vakti. Saatlerini eskiye oranla ucuzlatma kararı alan Apple, tam 50 dolar değerinde bir fiyat indirimi yapmış durumda. Bu durumun geçici mi yoksa kalıcı mı olacağı ise henüz kesin bir şekilde belli olmuş değil.

Haberin Devamı

Fiyatları nedeniyle ilk satışa sunulduğu zamanlarda bolca eleştiri alan ancak tüm bunlara rağmen satış rakamları ile başarılı bir çizgi çizen Apple Watch, yapılan 50 dolar değerindeki indirimden sonra 299 dolar karşılığında satın alınabilir. Elbette bu fiyat saatin başlangıç fiyatı olarak değerlendirilmekte. Eğer daha büyük ya da kordunu daha farklı bir model satın almak isterseniz biraz daha fazla para vermeniz gerekecek. Zira pahalı olan Apple Watch modeli 549 dolar, Watch Edition ise 10.000 dolar değerindeki fiyatlarını koruyor.

Şimdilik bahsi geçen indirim hakkında elimizde bulunan bilgiler bunlar ile sınırlı. Eğer konu hakkında Apple cephesinden yeni bir açıklama gelir ise aktarmış olacağız, bizi takip etmeye devam edin.

Apple iOS 9.3’e Ait Detaylar