Apple Apple Watch Series 3 ön inceleme ve kutu açılışı (VİDEO)

Apple Watch Series 3 ön inceleme ve kutu açılışı (VİDEO)

06.10.2017 - 14:42 | Son Güncellenme:

Apple'ın 12 Eylül'de iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus ile birlikte duyurduğu Apple Watch Series 3 Türkiye'de satışa sunuldu. Güçlü sağlık ve fitness iyileştirmeleriyle gelen Apple Watch Series 3'ün ön incelemesi ve kutu açılışını sizler için gerçekleştirdik.

Apple Watch Series 3 ön inceleme ve kutu açılışı (VİDEO)

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Apple, GPS özelliğine sahip yeni akıllı saati Apple Watch Series 3’ü Türkiye'de satışa sundu. watchOS 4.0 yüklü olarak gelen Apple Watch 3, 38 mm ve 42 mm kasa boyutları sunuluyor.

Apple Watch Series 3’ün elimizdeki modeli 42 mm, altın renk ve spor kordonlu versiyonu. Aynı zamanda 38 mm’lik bir versiyonu da var. Kutudan ise her zaman olduğu gibi 5 W’lık şarj adaptörü ve kablosuz özellikli şarj cihazı çıkıyor.
Cihazın kurulumu da son derece basit. Apple Watch Series 3’ü eski bir yedekten veya yeni bir akıllı saat olarak kurabilirsiniz.

Kurulum esnasında ekran, güç butonu ve Digital Crown’un kullanımını gösteren görsel rehberler size eşlik ediyor. Hücresel+GPS destekli Apple Watch Series 3’te ve Digital Crown’un (yani sağdaki halkanın) üstü kırmızı renkte. Bizim kullandığımız model ise GPS destekli model olduğundan kırmızı değil.

Haberin Devamı



Kullanıcılar dışarıda koşuda olsalar, havuzda vakit geçirseler veya gün boyunca aktif olmaya çalışıyor olsalar bile, hücresel özellikli Apple Watch, yakında bir iPhone olmasa bile bağlantıda kalmalarını, arama yapabilmelerini, mesaj alabilmelerini ve daha fazlasını yapabilmelerini sağlıyor.

Üçüncü nesil Apple Watch, akıllı koçluk özellikleri, 50 metreye kadar suya dayanaklı tasarım ve yüksekliği ölçen yeni barometrik altimetre ile harika bir sağlık ve fitness arkadaşı. Apple Watch Series 3’ün biri GPS ve hücresel, diğeri ise GPS özelliğine sahip iki modelinin ikisinde de yüzde 70 daha hızlı bir çift çekirdekli işlemci ve yeni bir kablosuz çip bulunuyor.
Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular), iPhone’dan uzakta olduğunda hücresel özelliğine sorunsuz bir şekilde geçen eksiksiz bir LTE ve UMTS radyoya sahip. Önceki nesillerde olduğu gibi aynı kayış ve kordonları yeni modelde de kullanmaya devam edebilirsiniz.

watchOS 4, güncellenmiş bir Kalp Atış Hızı uygulamasını da içeriyor ve dinlenme, egzersiz, toparlanma, yürüme ve Nefes dönemleri sırasında yapılan ölçümler dahil olmak üzere, kalp atış hızı ile ilgili daha da fazla bilgi sağlıyor. Müşteriler, aktif halde değilken kalp atış hızları belirli bir seviyenin üzerine çıktığında bildirim almayı da seçebilirler. Diğer muhteşem watchOS 4 özellikleri arasında kullanıcıların gün boyunca en çok ihtiyaç duydukları bilgileri gösteren proaktif Siri saat kadranı, yeni bir arayüze sahip geliştirilmiş Antrenman uygulaması, özel Yüksek Yoğunluklu Aralıklı Antrenman (HIIT) egzersiz türü ve havuzda yüzmek için otomatik setler bulunuyor. GymKit ile kullanıcılar, yakında en sevdikleri kardiyo ekipmanına bağlanmayı ve tek bir dokunuşla verilerin iki yönlü olarak eşleştirilmesini sağlayan özelliklerden yararlanarak mümkün olan en doğru bilgilere ulaşacaklar.

Kullanıcılar doğrudan Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) ile aramalar yapabilecekler ve AirPods ile eşleştirildiğinde ise tamamen kablosuz bir deneyimin keyfini çıkarabilecekler. Apple, kablosuz etkinleştirmeyi alandan taviz vermeden mümkün hale getirip geleneksel bir SIM kartın yüzde birinden daha küçük olan yerleşik eSIM’i kullanıma sunarak ekranın kendisini LTE ve UMTS için hem iletme hem de alma öğesi olarak kullanan ve sektörde bir ilk olan bir anten tasarımına da öncülük ediyor.

Apple Watch Series 3’ün Türkiye’de sadece GPS özellikli versiyonu resmi olarak satışa sunuluyor. 38 mm Apple Watch Series 3’ün 388 mm’lik modeli 1649 TL, bizim kullandığımız 42 mm olan model 1799 TL. Cırt cırtlı spor, pim mekanizmalı silikon ve naylon örme kordonlar 219 TL, deri kayışlar ise 669 TL.

Haberin Devamı

Apple Watch'un Nike özel sürümü de Türkiye'de satışa çıkıyor. Başlangıç fiyatı 1649 TL.