Teknoloji Apple Watch'ın İlk Durağı Paris!

Apple Watch'ın İlk Durağı Paris!

01.10.2014 - 13:15 | Son Güncellenme:

Apple'ın akıllı saat modeli Apple Watch, ilk olarak Colette Boutique'de kullanıcı karşısına çıktı! İşte Paris'te düzenlenen etkinliğin ayrıntıları...

Apple Watchın İlk Durağı Paris

Apple‘ın yeni model akıllı telefonlarını tanıtmasıyla beraber Apple Watch ’ı da beklemeye başladık. Tanıtımın da birçok özelliği ve görünüşü anlatılmış olsa da herkes Apple Watch ‘ı denemek ve tüm detaylarını öğrenmek için merakla bekliyor. Apple Watch tam gözlerden uzaklaşmaya başlamıştı ki, Apple yaptığı hamle ile yeni nesil ürününe yeniden dikkatleri toplamayı başardı.

Haberin Devamı

Apple Watch, Paris’te kamu için görücüye çıktı. Dünya’nın moda merkezi olarak bilinen Paris’te görücüye çıkması da Apple’ın farklı reklam anlayışlarından biri olarak değerlendirilebilir. Apple akıllı saatini sadece bir teknolojik alet olarak değil aynı zamanda bir moda akımı olarak tercih edilebilir kılmayı planlıyor diyebiliriz.

Colette’in sitesinde “A One Day Only Experience” adı altında duyurulan etkinlik, ziyaretçilere Apple Watch’ın dizayn detaylarını ve kullanıcı arayüzünü inceleme fırsatı sunuyor. Etkinlik ile dikkatleri Apple Watch’ın üzerine tekrar çekmeyi başaran Apple’ın pazarlama stratejisine hayran kalmamak gerçekten mümkün değil.