Apple Apple yeni Beats Studio 3 Wireless kulaklıklarını satışa sundu

Apple yeni Beats Studio 3 Wireless kulaklıklarını satışa sundu

05.09.2017 - 10:38 | Son Güncellenme:

Beats, üç yıldan fazla bir süreden sonra nihayet Studio kulaklıklarını güncelliyor. Yeni Studio 3 Wireless kulaklıklar, Apple'ın W1 yongası, daha gelişmiş gürültü önleme, yeniden tasarlanan iç kısımlar ve daha uzun pil ömrü eklenerek güncellendi.

Apple yeni Beats Studio 3 Wireless kulaklıklarını satışa sundu

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Görüntü itibariyle klasik Beats görünümü sunan kulaklık, mevcut ürünlerden pek farklı değil. Apple yeni Beats kulaklığı için Kırmızı, Mat Siyah, Beyaz, Uçuk Gül Rengi, Mavi ve Gölge Grisi adını taşıyan 6 farklı renk seçeneği sunuyor.

Studio 3 Wireless, iPhone'lar, iPad'ler ve Mac'lerle zahmetsiz ve anında eşleşebilemk için Apple'ın W1 teknolojisini içeriyor. W1 destekli bir Apple ürününe bağlıyken, kulaklıklar, sesli "düşük güç" modunda sesli uyarı iptaliyle 22 saate kadar veya kablosuz olarak 40 saate kadar kablosuz pil ömrü sunuyor.

Beats, ses kalitesinin bozulmadığı veya gürültü önleme özelliği nedeniyle bozulmadığını söylüyor. Gürültünün iptali ve açılması arasında geçiş yapmak için açma / kapama düğmesine iki kez basmanız yeterli. 22 saatlik bu değer Bose'un QC35 ve Sony MDR-1000X kulaklıklarından biraz daha iyi. Studio 3 Wireless kulaklıklar, daha güvenilir ve daha uzun menzilli bağlantılar için Class 1 Bluetooth özelliğine de sahip. Ve pil azaldığında şirket, 10 dakikalık bir şarjdan 3 saat daha dinleme süresi elde edebileceğinizi iddia ediyor.

Haberin Devamı

Pure Adaptive Noice Cancelleation adlı gürültü önleme özelliği ise algoritmalardan yararlanarak kullanıcının bulunduğu ortama dair bazı şeyleri tespit ediyor. Böylelikle dış mekandan gelen gürültülerin önlenmesi kolaylaşıyor. Söz konusu özellik; saç, gözlük, kulak şekli ve hareket gibi şeylerden kaynaklanan ses kaybını da telafi ediyor.

Beats Studio 3 Wireless'in Türkiye satış fiyatı 1599 TL. Kulaklığı Apple’ın çevrim içi mağazasından satın alabilirsiniz.