Teknoloji Apple'dan yepyeni ürün: iPad!

Apple'dan yepyeni ürün: iPad!

27.01.2010 - 23:36 | Son Güncellenme:

Apple, iPhone ile başlattığı dokunmatik ekran teknolojisine bir yenisini ekleyerek iPad isimli ürünü dünya vizyonuna sundu!

Appledan yepyeni ürün: iPad

www.milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Bu akşam saatlerine Apple Ceo'su Steve Jobs tarafından yapılan açıklamada iPad'in satışına başlandığı duyuruldu.

Apple iPad, dokunmatik bir bilgisayar. Bir iPhone telefonun büyük versiyonu olarak da görülebilecek bu ürün 1.27 santim kalınlıkta ve 9.7' lcd ekrana sahip. Yeni teknoloji A4 isimli işlemciye sahip bu ürünün16, 32 ve 64gb gücünde versiyonları piyasaya sürüldü.

Appledan yepyeni ürün: iPad

Fiyatları 499 Dolardan başlayan iPad'in en güçlü modeline sahip olmak için ise 829 Dolar ödemeniz gerekecek!

Hareket algılayıcısı, dijital pusula ve dokunmatik ekran teknolojisine sahip iPad' uyumlu kitaplar da iBook altından indirilebilecek.

Apple, henüz ürün piyasaya çıkmadan Gameloft, Electronic Arts ve New York Timesile yaptığı ürün anlaşmalarını da basına tanıttı. Hızının Steve Jobs'u bile basın toplantısında çığlık attıracak etkiliği olduğu ürün, teknoloji dünyasında epeydir bekleniyordu.

Haberin Devamı

Yaklaşık 10 saate yakın bir pil ömrü olduğu belirtilen bu internet tabletinin çok yakında piyasaya yeni rakiplerin gelmesine de önayak olacağı öngörülüyor...

Appledan yepyeni ürün: iPad

3G teknolojisi için AT&T ile anlaşma hazırlığında olduğu açıklanan ürünün Türkiye'de ne zaman satışa sunulacağı şimdilik belli değil.

Apple'ın ofis programları için ürettiği iWorks ise şimdiden dokunmatik ekrana uygun şekilde revize edildi.

Yazarlar