Teknoloji Assassin’s Creed, Nihayet Xbox One’da

Assassin’s Creed, Nihayet Xbox One’da

22.03.2016 - 14:49 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz yılki E3 konferansında geriye dönük uyumluluk programını duyuran Microsoft, Assassin’s Creed ve birkaç yeni oyunu Xbox One’a getirdi…

Assassin’s Creed, Nihayet Xbox One’da

E3 2015 konferansı esnasında bir ilke imza atan Microsoft, Xbox 360 yapımlarının Xbox One platformunda oynanabileceğini açıklamıştı. Bunun için geri dönük uyumluluk programını başlatan firma, şimdiden 100’ü aşkın oyunu yeni nesil platformuna aktarmış durumda. Güç geçtikçe bu programı destekleyen oyun sayısını arttıran firma, şimdi ise en çok beğenilen oyun serilerinden Assassin’s Creed, Dark Void ve Grid 2 gibi yapımları yeni nesil konsoluna getirdi. Bu sayede program çerçevesindeki oyun sayısını yukarılara çıkaran firma, bir yandan da beğeni toplamaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Açıklanan bilgilere göre şu anda Alan Wake, Pac-Man, Assassin’s Creed, Dark Void ve Grid 2 yapımlarını Xbox One üzerinde oynamanız mümkün. Eğer bu yapımları daha önce dijital olarak satın aldıysanız aynı şekilde hesabınız üzerinden indirme işlemini yapmanız mümkün. Fiziksel kopyaya sahip kullanıcılar ise benzer şekilde oyunu oynamaya devam edebilirler.

Yeni oyunların da programa dahil olmasının ardından şimdilerde Xbox One geriye dönük uyumluluk kampanyasında 145 adet oyun aktif bir şekilde kullanılabilir durumda. Microsoft, sayının bununla sınırlı kalmayacağını ve daha fazla oyunun yeni nesil platformuna geleceğini açıklamıştı. Yani ilerleyen günlerde daha fazla oyunun programa dahil olmaları haberleri ile karşınıza çıkabiliriz. Gelişmeler için gözünüz bizde olsun.

Uncharted 4’ün Geliştirilme Süreci Sona Erdi