Teknoloji Asus'tan gerçek zamanlı güzelleştirme özelliğine sahip ilk telefon Zenfone Live

Asus'tan gerçek zamanlı güzelleştirme özelliğine sahip ilk telefon Zenfone Live

25.02.2017 - 11:40 | Son Güncellenme:

Asus, kullanıcılara gerçek zamanlı güzelleştirme özelliği sunan ZenFone Live adlı akıllı telefonu resmiyet kazandı. Canlı yayınlar yaparken sizleri daha güzel yapacak ZenFone Live'ın teknik özellikleri...

Asustan gerçek zamanlı güzelleştirme özelliğine sahip ilk telefon Zenfone Live

Asus ZenFone Live, sahip olduğu gerçek zamanlı güzelleştirme teknolojisiyle kullanıcılara canlı yayında kendilerini daha güzel biçimde sunmalarını sağlıyor. Bu özelliğe sahip ilk akıllı telefon olduğu belirtilen Asus ZenFone Live ile güzelleştirme efekti aktifken Facebook, YouTube ve diğer platformlarda canlı yayınlar yapılabiliyor.

Haberin Devamı

Asus’un yeni akıllı telefonu ZenFone Live'ın teknik özellikleri arasında 720p çözünürlükte 5 inç ekran, Snapdragon 410 işlemci, 2 GB RAM, 128 GB'a kadar microSD kart destekli 16/32 GB depolama alanı, 13 MP arka ve 5 MP ön kamera, 2650 mAh batarya, yüksek ses deneyimi sunan beş manyetik hoparlör, çift SIM kart ve Android 6.0 işletim sistemi yer alıyor.

Altın rengi, koyu mavi ve pembe renk seçenekleri bulunan ZenFone Live'ın fiyatı ve ne zaman satışa sunulacağı henüz belli değil.