Oyun Dunyasi Bandai Namco'dan Ücretsiz Dövüş Oyunu: Rise of Incarnates

Bandai Namco'dan Ücretsiz Dövüş Oyunu: Rise of Incarnates

09.08.2014 - 22:28 | Son Güncellenme:

Bandai Namco’nun yeni ve ücretsiz dövüş oyunu Rise of Incarnates ilginç olacak gibi.

Bandai Namcodan Ücretsiz Dövüş Oyunu: Rise of Incarnates

Piyasada ikiye iki oynanan dövüş oyunu pek görmüyoruz, Tag Team durumları hariç ama onlar zaten sayılmaz. Bandai Namco bu ilginç formülü kullanmaya karar verdi ve Rise of Incarnates isimli yeni nesil dövüş oyunu sonunda Beta’ya girdi.

Ünlü dövüş oyunları Soul Calibur ve Tekken’in yapımcılarının elinden çıkan Rise of Incarnates, meteorların Dünya’ya çarpması ile başlayan felaketlerin ardından olanları anlatıyor. Bazı insanlarda tuhaf güçler ortaya çıkartan bu felaket sonrasında, Incarnates ismi verilen özel kişiler tanrısal güçler kullanabildiklerini farkederler. Normal insanlar tarafından korkulan ve devletlerin kendi amaçlarınca kullanmaya çalıştıkları bu savaşçılar, bir gün gökyüzünden gelen bir tehdit ile birbirlerine düşürülürler.

Şimdilik oyunun hikayesi ile ilgili fazla bir şey bilmiyoruz ama Bandai Namco bir kısmını doğal olarak oyunun çıkışına saklıyor. Şimdiye kadar altı karakter açıklandı ama daha fazlasını da geleceğini biliyoruz. Her Incarnate, farklı mitolojilerden bir tanrının gücünü kullanıp savaş alanında dönüşüyor ve güçleniyor.

Rise of Incarnates şu anda Beta aşamasında ve Bandai Namco oyunu herkese açmış durumda. 17 Ağustos’a kadar devam edecek Beta boyunca, oyunu Steam’den bir seri numarası veya anahtar olmadan hemen indirebilir ve deneyebilirsiniz.

Yazarlar