Oyun Dunyasi Battlefield 4 İçin Son DLC Final Stand Açıklandı

Battlefield 4 İçin Son DLC Final Stand Açıklandı

09.09.2014 - 22:16 | Son Güncellenme:

Yapımcı DICE nihayet Battlefield 4’ün son eklenti paketi Final Stand hakkında konuşmaya hazır olduklarını blogunda iletti.

Battlefield 4 İçin Son DLC Final Stand Açıklandı

Final Stand eklentisi, Battlefield 4 oyununa biraz yakın gelecek havası kazandırmak için tasarlanmış. İleri teknoloji ürünü araçlar, yeni silahlar ve dört yeni harita ile geliyor eklenti. Ayrıntılar gelecek haftalarda yavaş yavaş verilecek ama ilk dikkatimizi çeken, Final Stand paketinin bize serinin eski oyunlarından Battlefield 2142’yi hatırlatması oldu. Bir önceki DLC olan Dragon’s Teeth’den çok farklı bir hava verilmiş bu sefer.

Haberin Devamı

Yakın gelecekte savaş alanlarında görmeyi bekleyeceğimiz türden yeniliklerle geliyor Final Stand. Gizli prototip silahlar (bir railgun gördük sanki?), özel tasarım bir hovertank gibi ilginç örnekler ekleniyor oyuna. Railgun silahı çok hızlı mermileri ve inanılmaz kinetik enerjisi ile hem araçlar hem de piyadeler için ölümcül olacak gibi görünüyor.

DICE şimdiden geleceğin çarpışmalarını yaşamamız için Final Stand DLC paketini test bölümünde açmış durumda. Sadece Premium abonelerinin girebileceği CTE (Community Test Environment) sunucularında yeni eklentinin Beta aşaması hemen denenebilir. Bu sefer test sunucuları normalde beklenenden erken açıldığı için, oyunda görecekleriniz eklenti paketinin piyasaya çıktığı zamankiyle aynı olmayacaktır, hatırlatalım.

Haberin Devamı

Oyunun tanıtım videosu için buraya tıklayabilirsiniz.