Oyun Dunyasi Bedava Ek Paket Alır Mısınız?

Bedava Ek Paket Alır Mısınız?

09.03.2016 - 15:28 | Son Güncellenme:

Fatshark tarafından geliştirilen ve yayımlanan aksiyon tabanlı FPS oyunu Warhammer: Vermintide için ücretsiz bir ek paket yayımlandı. Unreal Engine 4 grafik motoru sayesinde türü sevenlerin oldukça beğenisini kazanan Warhammer: Vermintide oyunuSteam platformundaki satış rakamlarıyla da büyük bir başarı elde etmişti. Geliştirici ekip tarafından bugün yapılan bir duyuruyla da oyuna ücretsiz bir ek paketin yayımlandığı belirtildi. Last Stand […]

Bedava Ek Paket Alır Mısınız

Fatshark tarafından geliştirilen ve yayımlanan aksiyon tabanlı FPS oyunu Warhammer: Vermintide için ücretsiz bir ek paket yayımlandı.

Haberin Devamı

Unreal Engine 4 grafik motoru sayesinde türü sevenlerin oldukça beğenisini kazanan Warhammer: Vermintide oyunuSteam platformundaki satış rakamlarıyla da büyük bir başarı elde etmişti. Geliştirici ekip tarafından bugün yapılan bir duyuruyla da oyuna ücretsiz bir ek paketin yayımlandığı belirtildi. Last Stand isimli yeni ek paketle birlikte dalga dalga gelen düşmanları karşı koymaya çalışacağız. Last Stand ek paketinin yayımlanan fragmanını buradan izleyebilirsiniz.