Teknoloji Bilgisayara Yandex Disk Nasıl İndirilir? Bilgisayarda Yandex Disk Nasıl Kullanılır?

Bilgisayara Yandex Disk Nasıl İndirilir? Bilgisayarda Yandex Disk Nasıl Kullanılır?

28.05.2021 - 13:35 | Son Güncellenme:

Bilgisayar kullanan kişiler, bilgisayarlarında bulunmayan Yandex diski indirerek kullanmak ister. İlk defa bu işlemi yapacak olan kullanıcılar, bilgisayara yandex disk nasıl indirilir?Bilgisayarda yandex disk nasıl kullanılır sorularına cevap arar. Yandex diskin indirilmesi ve bilgisayarda yandex diskin nasıl kullanacak olduğunuza dair önemli detayları derledik. Yandex Diske dair merak ettiğiniz tüm bilgiler için işte detaylar.

Bilgisayara Yandex Disk Nasıl İndirilir Bilgisayarda Yandex Disk Nasıl Kullanılır

 Yandex disk, dosya depolanmasını sağlayan önemli bir servis olurken, bilgisayarlara indirilerek kolayca kullanımı yapılmaktadır. 

Haberin Devamı

 Bilgisayara Yandex Disk Nasıl İndirilir?

 En önemli depolama servislerinden biri olan Yandex disk, pek çok kişiler tarafından kullanılır. Yandex disk, sunucularınıza sorun yaşanmadan, dosya depolanmasını sağlayan en önemli aracılardan biridir. Yandex Diske bağlı olan dosyalarınız, internet bağlı olmadan bile Yandex Disk'te kolayca çalışabilir. Yandex tarafından geliştirilmiş olan dosyanın, indirilme işlemleri bir hayli basittir. Bilgisayara yande disk indirmek isteyenler şu adımları yapmaları gerekir.

Kullanıcılar ilk olarak Yandex Disk sayfasını açmalıdır. 

Daha sonra dosya seçimi yapılmalıdır

Solda yer alan panel bölümünde, değişik geçmişi butonu yer alır. Değişik geçmişi butonu tıklayarak, hangi versiyonu isterseniz seçin. 

Haberin Devamı

Geri al ve ardından kopya olarak kaydet diyerek tıklayın. 

İzleyeceğiniz bu adımlar sayesinde, anında kullandığınız bilgisayarınıza Yandex Disk indirmeye başlamış olacaksınız. Böylelikle artık tüm dosyalarınızı rahatlıkla Yandex Disk üzerinden indirmeye başlamış olursunuz. 

 Bilgisayarda Yandex Disk Nasıl Kullanılır?

 Kullanıcılara birçok avantajlar sunan Yandex Disk, bilgisayarlara kurulduktan sonra sorunsuz şekilde kullanılır. Bilgisayarınıza Yandex Disk, masaüstü simgesinde yer alacaktır. Yandex disk simgesinin üzerine tıklayarak açabilirsiniz.

 Uygulamayı kullanmak isteyenler hemen uygulama mağazasına gitmeniz gerekir. Uygulama mağazası arama sekmesine Yandex Disk yazın ve aratarak bulun. Yükle butonuna tıklayın. Yandex kullanıcı ad ve şifrenizi girin. Yahut QR kodu kullanımına başvurarak da Yandex Disk girişlerinizi yapabilirsiniz.